U bent hier: Home / Thuishuisteam / Thuishuisteam

Thuishuisteam

Het Thuishuisteam bestaat uit 4 personen. Allen werken ze met hart en ziel aan Thuishuis. Hieronder stellen ze zich voor.

Ellen

Ellen Kappen, adviseur 

Ik adviseer en ondersteun ondernemers met een Thuishuis kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang. Ook nieuwe ondernemers help ik bij het opzetten en organiseren van hun eigen professionele kinderopvang in Groningen, Friesland,  Drenthe of de kop van Overijssel, het werkgebied van Thuishuis.
e.kappen@thuishuis.info

 

 

Margit contact
Margit Vos, pedagoog 

Ik begeleid en ondersteun de Thuishuisondernemers bij al hun pedagogische vragen. Ik bezoek jaarlijks alle ondernemers en geef advies bij directe vragen of problemen. Een goed voorbeeld van 'samen sterk' zijn; als Thuishuisondernemer sta je er nooit alleen voor.
m.vos@thuishuis.infopouwla


Pouwla Hellinga
, directeur

Bij Thuishuis zijn nu meer dan veertig ondernemers aangesloten met een eigen bedrijf. En om ondernemers te typeren citeer ik een uitspraak van een ouder: "De leidsters bij Thuishuis werken niet omdat ze inkomen nodig hebben om van te leven, maar de opvang van kinderen is hun leven." Daarbij is de tevredenheid van de klanten een belangrijke graadmeter. We zijn dan ook ontzettend blij met de 8,8 die ouders de Thuishuizen gaven. p.hellinga@thuishuis.info


Henk Timmerman, financiële administratie


Marije van Eck, marketing, PR & scholing 

Ik adviseer en ondersteun ondernemers op het gebied van marketing en communicatie. Ook organiseer ik de Thuishuis leergang die nieuwe ondernemers volgen voordat ze een Thuishuis kunnen openen. Daarnaast hou ik me bezig met de bijscholing van onze ondernemers.

 

 

 

Deel op