U bent hier: Home / Thuishuisteam

Thuishuisteam

Thuishuisteam

Het Thuishuisteam bestaat uit 4 personen. Allen werken ze met hart en ziel aan Thuishuis. Hieronder stellen ze zich voor.

Ellen


Ellen Kappen, projectmanager bij Thuishuis.

Ik adviseer en ondersteun ondernemers met een Thuishuis kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang. Ook nieuwe ondernemers help ik bij het opzetten en organiseren van hun eigen professionele kinderopvang in Groningen, Friesland of Drenthe  het werkgebied van Thuishuis.
e.kappen@thuishuis.info

 

 

Margit contact
Margit Vos, pedagoog bij Thuishuis.

Ik begeleid en ondersteun de Thuishuisondernemers bij al hun pedagogische vragen. Ik bezoek jaarlijks alle ondernemers en geef advies bij directe vragen of problemen. Een goed voorbeeld van 'samen sterk' zijn; als Thuishuisondernemer sta je er nooit alleen voor.
m.vos@thuishuis.infoJessica Hoekstra


Jessica Hoekstra, marketing, PR & scholing bij Thuishuis

Ik adviseer en ondersteun ondernemers op het gebied van marketing en communicatie. Ook organiseer ik de Thuishuisleergang die nieuwe ondernemers volgen voordat ze een Thuishuis kunnen openen. Daarnaast hou ik me bezig met de bijscholing van onze ondernemers.

 


pouwla


Pouwla Hellinga, directeur.

Bij Thuishuis zijn nu meer dan veertig ondernemers aangesloten met een eigen bedrijf. En om de ondernemers te typeren citeer ik graag deze uitspraak van een ouder: "De leidsters bij Thuishuis werken niet omdat ze inkomen moeten hebben om van te leven, maar de opvang van kinderen is hun leven."
Daarbij is de tevredenheid van de klanten een belangrijke graadmeter. We zijn dan ook ontzettend blij met de 8,8 die ouders de Thuishuizen gaven. En we hebben als ondernemers en medewerkers van Thuishuis als doel te blijven aansluiten bij de wensen van de klant. 
p.hellinga@thuishuis.info

 

Deel op