Terug

Thuishuis Tomke

Thuishuis Tomke is als een tweede huis, hier voelt uw kind zich helemaal thuis.

Daarom deze kinderopvang:

 • Kleinschalig
 • Veel buitenspeelruimte
 • Ieder kind heeft een eigen schriftje
 • Heel betaalbaar
 • Goed geschoolde en enthousiaste vaste leidsters
 • Pedagogische kwaliteit
 • Mooie opvangruimte in de tuin van het woonhuis
 • Ook goed bereikbaar vanaf Drachten, Nijbeets en Wijnjewoude

Wie is de leidster?

De eigenares van Thuishuis Tomke is Gjilke de Rooi van Gosliga, moeder van drie kinderen (Mandy, Ryan en Alyssa) en vrouw van Chris. 

Trots ben ik op mijn Thuishuis, een mooie opvangruimte in onze tuin, maar vooral ook op mijn eigen "Tomkepleintsje", een naambordje dat ik van alle ouders mocht ontvangen op de opening van het kinderdagverblijf. Elke dag sta ik op de groep en wordt daarin bijgestaan door Melanie van Aalderen.

Structuur

De kinderen krijgen op vaste tijden hun fruithapje, eten en slaapje. Na de fruithap gaan we meestal buiten spelen waar de kinderen hun energie kwijt kunnen op de fietsjes of taartjes maken in de zandbak. Structuur geeft de kinderen duidelijkheid, ze weten dan precies waar ze aan toe zijn. Zo voelen ze zich eerder thuis en dat geeft een veilig gevoel.

Mijn droom

Met deze kinderopvang heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken; werken met kinderen is het mooiste wat er is. Je ziet hoe elk kind zich ontwikkelt en al deze ontwikkelingen leg ik vast met foto's en stukjes in het schriftje van ieder kind. Dit is leuk voor de ouders om te lezen maar ook om te bewaren! Bovendien is een Thuishuis een mooie combinatie van je eigen onderneming runnen en tevens thuis zijn voor je eigen gezin.

Praktisch

 • voor kinderen
  van 0 - t/m 6 jaar
 • Geopend op maandag, dinsdag, donderdag
  en vrijdag
 • Open van 7.00 uur tot 18.00 uur

Betaalbare kinderopvang

Bij Thuishuis rekenen we niet met dagdelen, zoals bij veel kinderdagverblijven, de ouder betaalt alleen de uren die voor de opvang zijn afgesproken. Bovendien hoeft u de (vakantie)weken niet te betalen dat het Thuishuis gesloten is.

Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de uurprijs. Bij tarieven kinderopvang Beetsterzwaag  kunt u hier meer over lezen.

Thuishuis Tomke is als een tweede huis, hier voelt uw kind zich helemaal thuis!

Wanneer u denkt daar zou ik graag eens een kijkje willen nemen, dan bent u van harte welkom! Proef de sfeer onder het genot van een bakje koffie of thee.

Meer informatie of vrijblijvend langskomen?

Dat kan altijd! Daarvoor kunt u contact opnemen met Gjilke de Rooi van Gosliga. 06-13164141/ thuishuis.tomke@ziggo.nl

Thuishuis Tomke

Gjilke de Rooi van Gosliga Achter de Hiemen 12 9244 BR Beetsterzwaag
0512-381839 06-13164141
LRK: 215190786 (KDV) LRK: 175049804 (BSO)