U bent hier: Home / Thuishuizen / Thuishuis Tomke

Kinderopvang Thuishuis Tomke in Beetsterzwaag

" Een kinderopvang met  een goede sfeer en ruimte zowel binnen als buiten.”
“Ik waardeer haar enthousiasme, Gjilke doet alles voor de kinderen.”

Thuishuis Tomke, kinderopvang in Beetsterzwaag

Kinderen van 0 t/m 6 jaar voelen zich thuis bij deze kinderopvang in Beetsterzwaag. In een huiselijke sfeer worden uw kinderen hier liefdevol en warm opgevangen. De dagen kennen een vaste structuur met fruithapjes, spelen, slapen en naar buiten gaan. Structuur geeft kinderen duidelijkheid en rust. En het geeft snel een veilig en vertrouwd gevoel. En we vinden het ook gezellig om leuke en leerzame uitstapjes te doen! 

Daarom deze kinderopvang:2013-07-02 10.57.04.jpg

 • Kleinschalig
 • Veel buitenspeelruimte
 • Ieder kind heeft een eigen schriftje
 • Heel betaalbaar
 • Goed geschoolde en enthousiaste vaste leidsters
 • Pedagogische kwaliteit
 • Mooie opvangruimte in de tuin van het woonhuis
 • Ook goed bereikbaar vanaf Drachten, Nijbeets en Wijnjewoude

 

Wie is de leidster?  

De eigenares van Thuishuis Tomke is Gjilke de Rooi van Gosliga, moeder van drie kinderen (Mandy, Ryan en Alyssa) en vrouw van Chris. 

Trots ben ik op mijn Thuishuis, een mooie opvangruimte in onze tuin, maar vooral ook op mijn eigen "Tomkepleintsje", een naambordje dat ik van alle ouders mocht ontvangen op de opening van het kinderdagverblijf.
Elke dag sta ik op de groep en wordt daarin bijgestaan door mijn teamleden Melanie en Mandy.

Structuur

De kinderen krijgen op vaste tijden hun fruithapje, eten en slaapje. Na de fruithap gaan we meestal buiten spelen waar de kinderen hun energie kwijt kunnen op de fietsjes of taartjes maken in de zandbak. Structuur geeft de kinderen duidelijkheid, ze weten dan precies waar ze aan toe zijn. Zo voelen ze zich eerder thuis en dat geeft een veilig gevoel.

Mijn droom

Met deze kinderopvang heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken; werken met kinderen is het mooiste wat er is. Je ziet hoe elk kind zich ontwikkelt en al deze ontwikkelingen leg ik vast met foto's en stukjes in het schriftje van ieder kind. Dit is leuk voor de ouders om te lezen maar ook om te bewaren! Bovendien is een Thuishuis een mooie combinatie van je eigen onderneming runnen en tevens thuis zijn voor je eigen gezin.

Praktisch

 • voor kinderen
  van 0 - t/m 6 jaar
 • Geopend op maandag, dinsdag, donderdag
  en vrijdag
 • Open van 7.00 uur tot 18.00 uur


Betaalbare kinderopvang

Bij Thuishuis rekenen we niet met dagdelen, zoals bij veel kinderdagverblijven, de ouder betaalt alleen de uren die voor de opvang zijn afgesproken. Bovendien hoeft u de (vakantie)weken niet te betalen dat het Thuishuis gesloten is.

Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de uurprijs. Bij tarieven kinderopvang Beetsterzwaag  kunt u hier meer over lezen.

Thuishuis Tomke is als een tweede huis, hier voelt uw kind zich helemaal thuis!

Wanneer u denkt daar zou ik graag eens een kijkje willen nemen, dan bent u van harte welkom! Proef de sfeer onder het genot van een bakje koffie of thee.

Informatie?
Hebt u vragen of wilt u een keer vrijblijvend langskomen? Bel van te voren voor een afspraak zodat ik tijd kan vrijmaken. 06-13164141 /

Deel op
gearchiveerd onder: ,