Terug

Thuishuis Tolmiea

Kleinschalige kinderopvang in Raard

Tolmiea is de naam van een plant, een zogenaamde 'kindje-op-moeders-schoot. De gezelligheid van dit plantje vindt u ook in Thuishuis Tolmiea, een kleinschalige gastouderopvang. Met maximaal 5 kinderen  is aandacht voor elk kind vanzelfsprekend. Thuishuis Tolmiea zit in een aparte ruimte (wel vast aan huis) die huiselijk en sfeervol is ingericht. Er is ook een ruime kindvriendelijke tuin waar we veel spelen. Kom gerust eens kijken wanneer u nieuwsgierig bent!

Waar in Raard?

Thuishuis Tolmiea vindt u in Raard, een klein dorpje vlakbij Dokkum aan de Lytse Buorren 4. Het is een rustige kindvriendelijke straat in een natuurlijke omgeving. En makkelijk bereikbaar ook vanuit de omliggende dorpen.

Daarom dit Thuishuis

  • open maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur.
  • opvang voor kinderen van 0 tot 10 jaar
  • wel huisdieren, maar niet in de speelruimte
  • kleinschalige kinderopvang
  • heel betaalbaar!

Leidster Mariska

Mariska van der Veen Zwarts (1979) leidt Thuishuis Tolmiea. Ik ben getrouwd met Michel van der Veen(1978). Samen hebben we een zoon Maik (2006) en een dochter Manouk (2009). Verder hebben we 2 katten en een hond (Labrador). De kinderen komen ze vast wel eens tegen als we lekker buiten spelen, de dieren komen niet in het Thuishuis.

In 2011 ben ik gestart met Thuishuis Tolmiea en ik geniet elke dag weer van de kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich  thuis voelen en ik wil ze een veilig en warm onderkomen bieden waar de kinderen lekker kunnen spelen, knutselen enz. U kunt meer lezen over onze werkwijze in het pedagogisch plan en bij pedagogische kwaliteit.

Betaalbare kinderopvang in Raard

U maakt een contract voor de uren die u nodig heeft, dus geen verplichte afname van lange dagdelen en een aantal vakantieweken betaalt u niets.
En met de kinderopvangtoeslag van de overheid  betaalt u veel minder dan de netto uurprijs.

Dat alles maakt dat de kinderopvang bij Thuishuis heel betaalbaar is. Bij kosten kinderopvang Raard kunt u hier meer over lezen en ziet u rekenvoorbeelden.

Goed bereikbaar ook vanuit andere dorpen

Het Thuishuis staat aan het begin van het dorp en is goed bereikbaar. Ook vanaf de N356 is het maar een klein stukje rijden naar Raard. Dus ook voor ouders uit Foudgum, Brantgum, Lichtaard en Reitsum is het een prima mogelijkheid voor kinderopvang.

Thuishuis Tolmiea

Mariska van der Veen Lytse Buorren 4 9155 AT Raard
06-18840287
LRK: 174481779 (VGO)