Terug

Thuishuis NiniMini

Thuishuis NiniMini is een kleinschalige kinderopvang met dagopvang en BSO voor kinderen van 0-12 jaar.
Om het kind een tweede thuisgevoel te geven, staan er bij Thuishuis NiniMini vaste gezichten op de groep.

Thuishuis NiniMini start!

In augustus 2019 gaat Thuishuis NiniMini starten. Er zijn nog plekjes vrij! Neem contact op met de eigenaresse Nienke Woldhuis. 

Wat biedt Thuishuis NiniMini

Thuishuis NiniMini biedt een veilige vertrouwde omgeving waar kinderen zich thuis voelen. Dit vinden wij erg belangrijk, want kinderen moeten plezier kunnen maken! Wij zijn een professionele onderneming met een huiselijke sfeer.  

Waar vindt u Thuishuis NiniMini?

Thuishuis NiniMini bevindt zich aan de Nederveencappelstraat 39. De locatie is erg centraal gelegen, dichtbij het centrum in het midden van Ter Apel. Er is genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen, zowel binnen als buiten. De binnenruimte van de opvang  is warm en gezellig ingedeeld met verschillende hoeken voor de baby’s en peuters. Er is een bouwhoek, een huishoek met een grote tafel om aan te knutselen, en een ontspanningshoek. Wij bieden genoeg speelmogelijkheden voor zowel de jongen kinderen als de oudere kinderen. Wij vinden het erg belangrijk dat elk kind heerlijk kan spelen en kan ontdekken.

Hoe ziet een dag eruit bij Thuishuis NiniMini

Structuur is erg belangrijk voor kinderen. Het geeft ze een gevoel van veiligheid en daarnaast weten ze waar ze dan aan toe zijn. Dat is het gevoel wat ik de kinderen wil geven. Mijn dag ziet er bijvoorbeeld als volgt uit:

  • 7.30-9.30 uur binnenkomst en vrij spelen, opruimen (op dit moment geen kindjes voor de voorschoolse opvang)
  • 9.30 uur fruit eten
  • 10.00 uur verschonen
  • 10.00-11.30 uur vrij spelen/activiteit
  • 11.30 uur opruimen en broodje eten
  • 12.15-14.15 uur verschonen slapen of een rustig spelletje
  • 13.45 uur kinderen van school halen
  • 14.30 uur drinken met een koekje of iets anders
  • 15.00-16.30 uur Activiteit of vrij spelen
  • 16.30 uur gezamenlijk opruimen nog wat drinken en kinderen worden opgehaald

Opvang is goedkoper dan u denkt

Wij sluiten een contract met u af voor de uren die u per maand afneemt, u hoeft dus geen dagdelen af te nemen waar u een gebruik van maakt. De vakantie weken dat Thuishuis Ninimini gesloten is betaald u helemaal niks. Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaald u veel minder dan de netto uurprijs. De alles maakt dat de kinderopvang bij Thuishuis NiniMini erg betaalbaar is.

Even voorstellen

Mijn naam is Nienke Woldhuis, het vaste gezicht en eigenaresse van Thuishuis NiniMini. Na mijn opleiding Pedagogisch werker niveau 4 heb ik een aantal jaar gewerkt op een kinderopvang en 5 jaar als gastouder. De meeste mensen uit Ter Apel kennen mij ook wel als gastouder Nienke. Ik doe dit werk met veel plezier en vind het zo leuk om te zien hoe de kinderen zich bij ons thuis voelt en zich ontwikkeld.  Ik woon in Ter Apel samen met mijn vriend en ons zoontje Sem.

Meer informatie of vrijblijvend langskomen?

Dat kan altijd! Daarvoor kunt u contact opnemen met Nienke Woldhuis. Telefoonnummer 0612339345 of u kunt mailen naar nienkewoldhuis@hotmail.com

Thuishuis NiniMini

Nienke Woldhuis Nederveencappelstr. 39 9561 KB Ter Apel
06-12339345
LRK: 184777926 (KDV) LRK: 118347160 (BSO)