Terug

Thuishuis Regenboog

Thuishuis Regenboog is een kleinschalige kinderopvang gelegen in de prachtige groene woonwijk Camminghaburen in Leeuwarden. Hier worden kinderen van 0 tot 4 jaar opgevangen. Een veilige plek waar het kind centraal staat en volledig zichzelf mag zijn.

Waarom kiezen voor Thuishuis Regenboog?

Ben je op zoek naar een kleinschalige kinderopvang waarbij warmte, rust, creativiteit en vertrouwdheid centraal staat? Dan is Thuishuis Regenboog wat je zoekt! Thuishuis Regenboog is voor kinderen van 0 tot 4 jaar en is doordeweeks geopend van 06.30 uur tot 18.30 uur. Afwijkende tijden zijn bespreekbaar. De locatie is goed bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Dicht gelegen bij het station in Camminghaburen en tegenover het gebouw is een bushalte. Het bevindt zich in een prachtige groene woonwijk in Leeuwarden, Camminghaburen, aan de Swingmastate 1. 

Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, zodat ze zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ieder kind mag zijn of haar emoties en gevoelens uiten in Thuishuis Regenboog,. Bij ons mag een kind echt kind zijn, door vies te worden, en al spelend de wereld te ontdekken. De nieuwsgierigheid van kinderen wordt geprikkeld door ze in contact te laten komen met de omgeving via voelen, proeven en ruiken. Zo stimuleren kinderen hun zintuigelijke ontwikkeling. Natuurlijk is er bij Thuishuis Regenboog voldoende ruimte om te spelen, knutselen en te bewegen. Zowel binnen in het speellokaal als buiten in de prachtige groene, kindvriendelijke omgeving. 

Bij Thuishuis Regenboog zien wij in ieder kind een uniek en mooi individu, die wij graag spelenderwijs handvaten bieden om zich te ontwikkelen tot een eigen stralende persoonlijkheid. Geen mens is hetzelfde en daar zijn wij als Thuishuis Regenboog ontzettend trots op. Dit stimuleren wij dan ook graag door het aanbieden van persoonlijke, ontwikkelingsgerichte activiteiten waarvoor wij verschillende ruimtes tot onze beschikking hebben. 

Verschillende ruimtes:

- De leefruimte, hier bevindt zich een poppenhoek met een winkeltje, keukens, poppenbedje, buggy's en een duo box. 

- Een echte leeshoek, los van de leefruimte, voor een heerlijk rust moment.

- Een speellokaal om heerlijk te kunnen spelen, ravotten voor de energieke doeners onder ons.

- Een royale buitenruimte waar ze heerlijk veilig kunnen uitrennen. Voorzien van 2 zandbakken, 2 picknicktafels/ watertafel en tipi tentjes.

- Twee aparte slaapkamers voor de kindjes die slapen met 8 bedjes. 

Bij kinderopvang Thuishuis Regenboog hoef je geen dagdelen af te nemen, maar betaal je per uur. En met het recht op kinderopvangtoeslag blijft deze kinderopvang heel betaalbaar. 

Meer informatie of vrijblijvend langskomen?

Dat kan altijd! Daarvoor kun je contact opnemen met Lisette de Vries-Weima, 06-52329434 Of mail naar: Thuishuisregenboog@hotmail.com. 

Thuishuis Regenboog

Lisette de Vries-Weima Swingmastate 1 8925 LD Leeuwarden
06-52329434
LRK: 549914377 (KDV) LRK: 135453422 (BSO)