Terug

Thuishuis FunVaria

Buiten schoolse opvang waar plezier voorop staat!

Buiten Schoolse Opvang (BSO) biedt opvang aan schoolgaande kinderen van 4-12 jaar. Thuishuis FunVaria is gevestigd in de Abt Emo school te Westeremden. Wij bieden opvang aan leerlingen van; ‘de Abt Emo school’, ‘de Wilgenstee’ in Zeerijp, en ‘de Klimop’ in Middelstum. Zit je op een andere school en wil je gebruik maken van de BSO? Neem contact op voor de mogelijkheden. De groep bestaat uit maximaal 11 kinderen en op schooldagen zijn de openingstijden van  s’middags tot 18 uur.

Ik vind het belangrijk kinderen een uitdagend activiteitenaanbod aan te bieden, gericht op de interesses van de kinderen

Mirjam Koster

Bij Thuishuis FunVaria kunnen kinderen onder onze toezicht vrijuit spelen en samenzijn met andere kinderen. Met de hele groep zijn wij vaak in de speeltuin maar ook binnen is er genoeg te beleven. De oudere kinderen hebben de vrijheid om zelfstandig in de speeltuin te spelen. Wij zorgen voor een uitdagend spel en speel aanbod voor alle leeftijden. Kinderen kiezen zelf wat ze willen doen.

Vertrouwd gezicht

Het vertrouwde gezicht van de BSO is Mirjam Koster. Mirjam is vaak creatief en actief bezig met de kinderen. Er is altijd wel iets te doen! De naam Thuishuis FunVaria is niet voor niets gekozen. Plezier staat voorop! Plezier met een variërend activiteitenaanbod.

Waarom kiezen voor Thuishuis FunVaria?

  • Ruim speelaanbod met aandacht voor de natuur. Wij gebruiken graag natuurlijke materialen en zijn bewust bezig met duurzaamheid
  • een uitdagend activiteiten aanbod
  • spelen in het mooie Westeremden midden tussen alle speelvoorzieningen
  • Hier kennen wij elkaar
  • Deskundig toezicht 

Vakantie

In de schoolvakantie kunt u ook gebruik maken van de BSO. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook leuk! In vakanties wordt er namelijk een echt feestje van gemaakt. In de vakantie zijn de openingstijden van 8.00 – 18.00 uur.

Een speelafspraakje?

Ook daarin denken we met u mee. Dat gaat bij ons net als thuis, in goed overleg en met toestemming.

Voeding

Ook in onze voeding maken we bewuste keuzes. Er word gevarieerde voeding aangeboden waarin gezondheid een belangrijke rol speelt.
 

Kinderopvang duur? Niet bij Thuishuis FunVaria!

Bij deze kinderopvang neemt u dagdelen af. Met het recht op kinderopvangtoeslag blijft deze opvang heel betaalbaar. U ontvangt kinderopvang toeslag over een groot deel van het uurtarief.

De toeslagen van de belastingdienst zijn inkomensafhankelijk. Op www.toeslagen.nl/proefberekening Ziet u hoeveel toeslag u krijgt.

Thuishuis FunVaria

Mirjam Koster Huizingerweg 7a 9922 PM Westeremden
06-48263941
LRK: 329171276 (BSO)