U bent hier: Home / Thuishuizen / Thuishuis 't Oelenest

Kinderopvang Thuishuis 't Oelenest in Annen

Thuishuis 't Oelenest is een kleinschalige kinderopvang met een gemengde groep kinderen van 0-13 jaar. De eigenaresse is een van de vaste leidsters op de groep waardoor de opvang heel persoonlijk wordt voor ouders en kinderen.

Waar in Annen vindt u deze kinderopvang?

Kinderopvang 't Oelenest ligt aan de rand van het dorp Annen aan de Schipborgerweg, een rustig gelegen straat. Het Thuishuis ligt heel dicht bij het bos en de landerijen waar we vaak gaan spelen. We zijn goed bereikbaar vanuit Zuidlaren, Oud- en Nieuw Annerveen en Anloo.

3 op een rij   

Openingstijden en opvang leeftijd

Kinderopvang Thuishuis 't Oelenest is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00-18.00 uur. 't Oelenest is 51 weken per jaar open en biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De weken en dagen dat Thuishuis 't Oelenest gesloten is worden aan het begin van ieder kalenderjaar bekend gemaakt. Klik op sluitingsdagen voor een overzicht van 2017.

Spelen in Thuishuis 't Oelenest

De kinderen kunnen heerlijk spelen en ontdekken met de verschillende speel- en ontwikkelingsmaterialen. Ze kunnen zich vermaken in de bouwhoek of huishoek, verkleden, puzzelen, knutselen, enz. Buiten is ook veel te beleven met fietsjes, in de wilgenhut spelen, verstoppertje, zandtaartjes maken in de zandbak en er is een echte moestuin. En omdat we dicht bij het bos zijn, gaan daar regelmatig naar toe met de kinderen om de natuur te ontdekken.

We vinden het belangrijk dat de kinderen spelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Dit doen we onder andere met behulp van een herkenbaar dagritme. We werken met thema's (uit de VVE-methode Uk & Puk). Vanuit een thema bieden we verschillende activiteiten aan. Bijvoorbeeld voorlezen, liedjes zingen, knutselen, beweeg spelletjes. Voor ieder kind passend bij zijn/haar ontwikkelingsfase.

Duurzaam ondernemen vinden wij belangrijk. Daarom werken wij samen met Stopmijnafval en de stichting Luierrecycling Nederland om zo veel mogelijk luiers te recyclen

Nieuwsgierig geworden naar wat we allemaal doen? Neem een kijkje op onze Facebookpagina

Betaalbare kinderopvang Annen

Er wordt bij Thuishuis niet gerekend met dagdelen, zoals bij veel kinderdagverblijven. de ouder betaalt alleen de uren die voor de opvang zijn afgesproken. Bovendien hoeft u de (vakantie)weken niet te betalen dat het Thuishuis gesloten is.

Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de uurprijs. Bij kosten kinderopvang Annen kunt u hierover meer lezen.

Even voorstellenSamen in de bolderkar

Mijn naam is Cindy de Jonge. Ik ben een van de vaste leidsters van Thuishuis 't Oelenest en eigenaresse. Ik ben getrouwd met Arjan en moeder van twee zonen, geboren in 2004 en 2008. Ik doe dit werk met veel plezier en kan er mijn creativiteit in kwijt. Het mooie aan het werk met kinderen vind ik hoe het verloop van hun ontwikkeling gaat en de bijzondere band die je met de kinderen opbouwt.

Praktische zaken

  • Opvang per uur en niet per dagdeel 
  • Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang
  • Dichtbij de natuur (bos en landerijen)
  • Vaste leidsters op de groep
  • Veel ruimte buiten en binnen
     

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij deze leuke kinderopvang? Neem dan contact op met Cindy de Jonge 06-18740156  / 0592-481187 of thuishuistoelenest@gmail.com          

  

Deel op
gearchiveerd onder: ,