Terug

Thuishuis Stipkidz

Welkom bij Thuishuis Stipkidz!

Welkom op de website van Thuishuis Stipkidz. Als u na het lezen vragen heeft of geïnteresseerd bent, neem dan gerust, vrijblijvend, contact met ons op. 

Wat biedt Thuishuis Stipkidz?

Thuishuis Stipkidz is een kleinschalige kinderdagopvang, met 2 vaste gezichten op de groep, Anita Krist en Charlotte Faber. We vangen maximaal 12 kinderen tegelijk op.   

Wij kenmerken ons door het grote aanbod in diverse creatieve activiteiten. Wij werken met maandthema's en aan de hand hiervan bieden we verschillende activiteiten aan. Dit kunnen knutsel-, muziek- of spelactiviteiten zijn en ook nodigen we mensen uit die een workshop o.i.d. geven.

Waar in Sneek vindt u deze leuke kinderopvang?

U vindt ons aan de rand van industrieterrein de Hemmen in Sneek. Doordat we op een bedrijventerrein zitten, hebben we veel ruimte in en om ons kinderdagverblijf. Zo hebben we buiten een ruim speelterrein met uitzicht op een weiland. De buitenkant van het pand oogt wat strak en zakelijk, wellicht niet wat u verwacht van een kinderdagverblijf, maar binnen is er een heel warme en knusse sfeer!

Thuishuis Stipkidz is makkelijk te bereiken. Vanaf de N7 bent u zo bij industrieterrein De Hemmen. Daarnaast beschikken wij over voldoende parkeergelegenheid.

Praktische informatie

  • voor kinderen van 0 - 4 jaar
  • open van maandag t/m vrijdag
  • geopend van 7.00 - 18.30
  • 48 weken per jaar open

Wie zijn de vaste gezichten van Thuishuis Stipkidz?

Wij zijn Anita Krist en Charlotte Faber, trotse eigenaressen van Thuishuis Stipkidz. We kennen elkaar van de middelbare school en hebben hierna beiden een opleiding gedaan om met kinderen te kunnen werken. Anita is als zelfstandig gastouder gaan werken en Charlotte in het onderwijs. We vinden het beide super leuk om met kinderen te werken en toen de mogelijkheid zich voordeed om een kinderdagverblijf te starten, hebben we die met vier handen aangegrepen!

Deze kinderopvang is heel betaalbaar!

Bij Thuishuis Stipkidz betaalt u niet per dagdeel, maar voor de uren die u nodig heeft. Bovendien betaalt u niets voor de weken dat Thuishuis Stipkidz gesloten is. Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de netto uurprijs. Dat alles maakt dat de kinderopvang bij Thuishuis heel betaalbaar is. Kijk voor meer informatie zie tarieven kinderopvang Sneek.

Meer informatie of vrijblijvend langskomen?

Dat kan altijd! Daarvoor kunt u contact opnemen met Contactpersoon. Telefoonnummer/ e-mailadres

Thuishuis Stipkidz

Charlotte Faber en Anita Krist Smidsstraat 8 8601 WB Sneek
06-29492223
LRK: 330569855 (KDV)