Terug

Reacties van ouders

Hier kunt u reacties lezen van ouders die hun kind bij Thuishuis Sterre brengen.

Als een moeder wil je niets liever dan dat je kind zich ergens thuis voelt, ook als jij er niet bent. Zich laat troosten, verblijden en een fijne tijd hebben. Dit alles komt aan bod bij jou Alie. Ik kan me niet een fijner en lievere gastouder bedenken dan jou. Mijn kinderen zijn blij om naar jou toe te mogen gaan. Je combinatie moederlijk en professioneel spreekt mij vanaf het eerste moment aan. Je laat ieder kind zichzelf zijn en stralen. Je hebt echt passie voor wat je doet. Liefs 

Aylin was bijna twee jaar toen we voor het eerst een kijkje kwamen nemen bij Alie. En wat is het een mooi plekje. Ze heeft een prachtige speelruimte en een heerlijke tuin waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. We wisten direct dat dit de plek is waar we Aylin heen wilden brengen als wij moeten werken. Een dag bij Alie is een feestje voor Aylin. Ze kan lekker met de andere kinderen spelen, ze eten samen en er wordt geknutseld. Aylin gaat 1 dag per week naar Alie. Maar als het aan Aylin lag ging ze iedere dag. Aylin heeft helemaal haar draai gevonden. En dat kan ook niet anders dan met zo’n lieve gastouder als Alie. Pas later beseffen wij hoeveel geluk wij hebben gehad dat Alie een plekje had toen wij een gastouder zochten.

Onze dochter Jildou heeft het heel erg naar haar zin met de vriendjes en vriendinnetjes die ze bij Alie treft. Samen doen ze leuke spelletjes, gaan ze naar buiten of knutselen wat moois. Jildou voelt zich helemaal thuis en spelenderwijs leert ze al heel veel! Wij vinden Alie een hele lieve, betrokken en betrouwbare gastouder waar we het enorm mee hebben getroffen. We laten Jildou daarom met een gerust hart bij haar achter en kunnen ons voor onze dochter geen fijnere plek wensen.

Onze meisjes van bijna 3 en 1 jaar oud gaan iedere week met veel plezier naar thuishuis Sterre. We zien en ervaren dat zij zich op hun gemak voelen bij Alie en dat vinden wij heel belangrijk. Alie is een geduldige, enthousiaste en zorgzame begeleidster. De meisjes komen geen aandacht te kort want Alie weet de aandacht altijd goed te verdelen onder de kinderen. Ze vinden het ook fantastisch wat Alie iedere keer weer weet te verzinnen qua knutselen en spelen. Ze komen met de mooiste kunstwerkjes thuis en zijn dan super trots! Onze oudste dochter neemt ook graag eens een knuffel of speelgoed mee naar Alie, want 'dat moet Alie ook zien'. Eenmaal thuis heeft ze vaak de grootste verhalen. Daarnaast staat Alie ook stil bij verjaardagen en andere gebeurtenissen van de meiden. Dit stukje persoonlijk contact vinden wij zeker prettig. Daarnaast is er goed contact tussen Alie en ons als ouders. Hopelijk mogen onze meiden nog lang van Alie en haar enthousiasme genieten!

Wij wilden ons kindje heel graag bij Thuishuis Sterre brengen, maar helaas was er geen plek en M. kwam op de wachtlijst. Toen er plek was moest M. een beetje wennen. Hij was een schuchter mannetje. Het was heel bijzonder om te zien hoe hij zich bij Alie meteen thuis voelde. Ook onze dochter N. ging met veel plezier naar Thuishuis Sterre. Dus toen ik zwanger was van mijn derde kindje belde ik meteen of er plek was. En ook D. voelt zich helemaal thuis bij Sterre!

Toen wij in april 2016 op zoek waren naar een gastouder heb ik direct Alie gebeld. Ik kende haar nog van jaren geleden. Zo wist ik dat wij ons met Thuishuis Sterre geen betere gastouder konden wensen dan Alie.

Thuishuis Sterre staat voor ons voor; Tweede thuis, Humor, VertroUwen, VeilIgheid , Sociale ontwikkeling, Huiselijk, CommUnicatie, FlexIbel , Spelen & leren, Structuur, WarmTe, Enthousiasme, Regelmaat, Rust en PlEzier. Een fijnere gastouder dan Alie kunnen wij ons niet wensen!

Na het intakegesprek met Alie wisten wij dat we Eathan wilden aanmelden bij thuishuis Sterre. Kleinschalig en warm, maar toch professioneel en het kind kind laten zijn. Eathan is het daar helemaal mee eens, want hij kan donderdagochtend niet wachten om uit de auto te stappen en naar thuishuis Sterre te rennen! We twijfelden dan ook geen moment om ons tweede zoontje Jurréan bij Thuishuis Sterre onder te brengen.