U bent hier: Home / Thuishuizen / Thuishuis Sterre

Kinderopvang Thuishuis Sterre in Dokkum

“Alie is een geduldige, enthousiaste en zorgzame begeleidster.”
“Alie is warm en professioneel, we kunnen ons geen betere gastouder wensen.”  Meer reacties......

Waar in Dokkum vindt u deze leuke kinderopvang?Boekje lezen met mijn jongens..

Zoekt u kinderopvang in Dokkum? Thuishuis Sterre vindt u in een vrijstaande woning op de D. Huijser van Reenenstraat 15. Dit is een zeer kindvriendelijke straat in de woonwijk ‘Kooilanden’.

Kleinschalige kinderopvang Thuishuis Sterre

Thuishuis Sterre is als een tweede thuis voor de kinderen door de kleinschaligheid en huiselijke sfeer. In de prachtige speelruimte kunnen deSpeelruimte kinderen heerlijk spelen en is er volop aandacht voor elk kind. Er is een slaapkamer aanwezig waar de kinderen hun rust kunnen krijgen en buiten, achter het huis, is volop ruimte om te kunnen spelen.

In Thuishuis Sterre hangt een sfeer van vertrouwen, veiligheid en warmte. Belangrijk is dat elk kind uniek is, zichzelf kan zijn en er aangesloten wordt bij de eigen wensen, behoeften en belevingswereld zodat het kind zich optimaal kan ontwikkelen.

De activiteiten in Thuishuis Sterre stemmen we af op de ontwikkeling van ieder kind. In de speelruimte is er volop aandacht voor spelen, voorlezen, zingen, knutselen en als het even kan gaan we lekker buiten spelen. Verder wandelen we vaak met onze kleine hond Kyra en verzorgen we ons dwergkonijntje.

Alie Vrieswijk - Thuishuis Sterre te DokkumBegeleiding

De zeer trotse begeleidster en het vaste gezicht van Thuishuis Sterre is Alie Vrieswijk (1981) en ik woon samen met  Klaas Meindertsma en onze zonen Menno (25-04-2009) en Jesse (29-12-2011).

Ik heb van mijn droom om kinderen thuis op te kunnen vangen werkelijkheid gemaakt door te starten met mijn eigen onderneming Thuishuis Sterre. Ik vind het geweldig om kinderen op te vangen, ik kan daar volop van genieten en er veel plezier aan beleven.

Bij ziekte is er een achterwacht geregeld. Deze zal regelmatig in Thuishuis Sterre aanwezig zijn zodat ze geen onbekende voor de kinderen is.

Praktische zaken

  • Voor kinderen van 0 - 4 jaar
  • Maximaal 5 kinderen tegelijk in de groep
  • Een vaste leidster
  • Open op maandag, dinsdag en donderdag van 07.30 tot 17.30 uur
  • 5 Weken en nationale feestdagen gesloten
     

Betaalbare kinderopvang

U maakt een contract voor de uren die u nodig heeft, dus geen verplichte afname van lange dagdelen. Een aantal vakantieweken betaalt u niets. 
En van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de netto uurprijs.

Dat alles maakt dat de kinderopvang bij Thuishuis heel betaalbaar is. Bij kosten kinderopvang Dokkum kunt u hier meer over lezen en ziet u rekenvoorbeelden. 

Meer informatie?
Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Alie Vrieswijk. 0519-292375 / thuishuis_sterre@hotmail.com

Deel op
gearchiveerd onder: ,