Terug

Thuishuis Stap foar Stap

Kleinschalige kinderopvang in Joure

Welkom bij Thuishuis Stap foar Stap

Welkom op de website van Thuishuis Stap foar Stap! Bent u op zoek naar kinderopvang of kent u iemand die hiernaar op zoek is, neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Kleinschalige kinderopvang

Maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur, biedt Thuishuis Stap foar Stap kleinschalige kinderopvang aan kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Binnen de opvang zorgen we voor een veilige en vertrouwde omgeving die zoveel mogelijk aansluit op de thuissituatie. Liefde, warmte, geborgenheid, de oeroude "drie R'en" en een passende veilige omgeving, zijn voor mij het fundament om dit te kunnen bieden.

Stap foar Stap, op eigen wijze ontwikkelen

In Thuishuis Stap foar Stap mag het kind zichzelf zijn, waardoor het zich geaccepteerd voelt. Alleen vanuit deze basis kan het kind zich "Stap foar Stap" optimaal, op zijn eigen wijze en naar eigen behoefte ontwikkelen op alle mogelijke gebieden. Ouders en/of verzorgers kunnen door bovenstaande pijlers hun kind met een gerust hart achterlaten.

Kinderdagverblijf op een unieke locatie

Vanuit woonzorg- en behandelcentrum Flecke in hartje centrum van Joure, biedt thuishuis Stap foar Stap opvang. De combinatie van jong en oud onder één dak is magisch. De bewoners genieten ontzettend van het "jonge grut" dat lekker onbevangen en positief in het leven staat. Andersom vinden de kinderen het geweldig en biedt het beiden een verrijkend contact.
Dit ontroerende filmpje laat prachtig zien hoe mooi en waardevol het contact tussen jong en oud kan zijn.

Vaste en vertrouwde gezichten op het kinderdagverblijf

Ik ben Elizabeth Quartel-Amsterdam, 48 jaar en moeder van zes kinderen. Na de geboorte van ons derde kind ben ik gestopt met werken als administratief medewerkster op een verkoopafdeling. Al snel wilde ik weer iets doen en rolde ik in het gastouderschap. In 2013 hebben we onze garage om laten bouwen tot een gezellige mooie plek waar de gastkinderen zich fijn en prettig voelden. Na vijf jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. In juli 2018 heb ik de opleiding van stichting thuishuis afgerond. Toen Ineke(vorige houder) mij belde en vroeg of ik haar droom voort wilde zetten heb ik geen moment getwijfeld. Het werken met kinderen is voor mij iedere dag een feest. Een vertrouwd, gezellig en veilige speel- en leersituatie bieden voor alle “stappertjes’’ is voor mij en het vaste team een taak waar we met veel plezier aan werken.

Extra service

  • Bij het brengmoment staan de koffie en thee klaar;
  • We zorgen voor brood, crackers, rijstwafels, beleg, drinken, biscuitjes en fruit;
  • Iedere ouder en/of verzorger krijgt eens per maand een voortgangsverslag van zijn of haar kind door middel van een afgeschermde digitale omgeving(app, ouderportaal)
  • tot het 1e levensjaar wordt het volledige dagritme bijgehouden en inzichtelijk voor de betreffende ouder/verzorger in een afgeschermde digitale omgeving(app, ouderportaal).
  • per dagdeel sturen we van ieder Stappertje een foto via WhatsApp naar de betreffende ouder/verzorger

Kinderopvang goedkoper dan u denkt!

Thuishuis Stap foar Stap biedt een contract op uurbasis. Dit houdt in dat in dat u als ouder en/of verzorger niet per dagdeel betaalt, maar alleen voor de afgesproken opvanguren.
Daarbij betaalt u niet als Thuishuis Stap foar Stap gesloten is.
Wat uw eigen bijdrage per uur is, kunt u vinden in de tabel onder de tab tarief kinderopvang Joure.

Facebook

Neem ook eens een kijkje op de facebookpagina van Thuishuis Stap foar Stap. Hierop staan leuke weetjes, mooie uitspraken van kinderen, foto's en filmpjes en nog veel meer. Als u de pagina liket, blijft u altijd op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Thuishuis Stap foar Stap .

Thuishuis Stap foar Stap

Elizabeth Quartel Midstraat 10 8501 AP Joure
06-24894842
LRK: 300063118 (KDV) LRK: 162484975 (BSO)