Terug

Thuishuis Rozemarijn

De warmte, rust en de vertrouwde sfeer zorgen ervoor dat uw kind zich snel thuisvoelt.

Thuishuis Rozemarijn is er voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De warmte, rust en de vertrouwde sfeer zorgen ervoor dat uw kind zich snel thuisvoelt. Thuishuis Rozemarijn heeft een eigen ingang achter het huis. Er is genoeg ruimte om te spelen, knutselen, dansen, lezen enzovoort. Er is een aparte slaapkamer waar de kinderen heerlijk rustig kunnen slapen.

Even voorstellen

Mijn naam is Gineke Kanninga. Sinds 2009 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Daarvoor heb ik jaren gewerkt als leerkracht in het basisonderwijs. Het werken met kinderen vind ik het allerleukste om te doen. Met mijn Thuishuis probeer ik de kinderen een tweede thuis te geven.

Wat ik belangrijk vind

  • thuisgevoel De kinderen wordt een veilge, vertrouwde en warme plek geboden.
  • kleinschalig Doordat er niet meer dan 5 kinderen zijn krijgen de kinderen de aandacht die ze nodig hebben. Zo krijgen ze de aandacht en ruimte om te groeien.
  • rust, ruimte, regelmaat De kinderen raken niet oververmoeid door teveel prikkels, maar krijgen een rustige omgeving aangeboden. De ruimte is zo ingericht dat ze vrij kunnen bewegen. Ook kunnen ze heerlijk buiten spelen in de kindvriendelijke tuin. Slapen, eten/ drinken,dit soort dingen gebeuren dagelijks rond dezelfde tijden. Dit is heel fijn voor de kinderen, maar ook voor de ouders. 

Praktische informatie

  • open op maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.00.  In overleg is er veel mogelijk.
  • een vaste leidster
  • maximaal 5 kinderen tegelijk
  • betaalbaar
  • huiselijke sfeer

Betaalbare kinderopvang

Uw kinderen laten opvangen bij deze gastouderopvang is heel betaalbaar. U betaalt geen dagdelen, maar alleen de uren die u nodig heeft. Van de overheid kunt u kinderopvang toeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de netto uurprijs. Dat alles maakt dat kinderopvang bij Thuishuis Rozemarijn heel betaalbaar is. Kijk voor meer informatie bij kosten kinderopvang Gasselte. Hier ziet u rekenvoorbeelden.

Meer informatie of vrijblijvend langskomen?

Dat kan altijd! Daarvoor kunt u contact opnemen met Gineke Kanninga. 06-25183832 / thuishuisrozemarijn@gmail.com

Thuishuis Rozemarijn

Gineke Kanninga Schulte Alinghlaan 14 9462 SG Gasselte
06-25183832
LRK: 110541662 (VGO)