Terug

Thuishuis Oole

Kinderopvang Thuishuis Oole in Groningen (Lewenborg)

Wat biedt kinderopvang Thuishuis Oole?

Thuishuis Oole is een rustige, in pastelkleuren ingerichte (aparte) ruimte met speelgoed en attributen voor kleine kinderen. Boven zijn twee slaapkamertjes met ledikantjes. De ruimte heeft een eigen ingang en een kindertoilet. Kinderen kunnen heerlijk zichzelf zijn en hebben de rust en de ruimte om zich te ontwikkelen. Regelmatig zingen we liedjes, zal er voorgelezen worden en ook knutselen vinden we heel erg leuk. Er is aandacht voor de vele ontwikkelingsgebieden van kinderen die we op allerlei manieren stimuleren. In de veilig afgesloten tuin kunnen kinderen naar hartelust spelen. Ook zullen we vaak een uitstapje maken met de fiets of kar naar de diverse speeltuinen in de buurt, de kinderboerderij of het Bevrijdingsbos.

Sterke punten vind ik de huiselijke sfeer, de persoonlijke aandacht voor de kinderen en de positieve persoonlijkheid van Marjan.

Mijn complimenten voor Marjan voor de goede en betrouwbare opvang!

Begeleiding

Mijn naam is Marjan Visscher en in mei 2006 heb ik, na jaren werkzaam geweest te zijn als secretaresse, met veel enthousiasme Thuishuis Oole geopend.  In deze prachtige vorm van kleinschalige kinderopvang kan ik al mijn enthousiasme, creativiteit en zorg voor kinderen kwijt. De nauwe band met ouders en kinderen ervaar ik als zeer prettig. Ik vind het belangrijk te 'denken vanuit het kind'. Kinderen krijgen bij Thuishuis Oole de rust en de ruimte om zichzelf te zijn, lees meer 

Praktisch

  • 48 Weken per jaar geopend
  • Opvang voor kinderen van 0 - 4 jaar
  • Geopend van maandag t/m donderdag, tijden in overleg
  • Makkelijk bereikbaar vanaf de Rijksweg (AH)
  • Beschikbare plekjes update november 2018: op dit moment zijn er geen beschikbare kindplaatsen bij Oole. Inschrijven op de wachtlijst is altijd een mogelijkheid, hieraan zijn geen kosten verbonden. In 2019 worden een aantal kinderen 4 jaar, dan komen er op verschillende dagen kindplaatsen beschikbaar.

Betaalbare kinderopvang

U maakt een contract voor de uren die u nodig heeft, dus geen verplichte afname van lange dagdelen. En een aantal vakantieweken betaalt u niets! 
Doordat u van de overheid  kinderopvangtoeslag ontvangt betaalt u veel minder dan de netto uurprijs. Bij deze prijs zijn luiers en voedsel inbegrepen!!

Dat alles maakt dat de kinderopvang bij Thuishuis heel betaalbaar is. Bij tarieven kunt u hier meer over lezen en ziet u rekenvoorbeelden. 

Informatie?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een keer langskomen? Neem dan gerust contact op met Marjan Visscher: 06-44181555 / m.visscher@ziggo.nl   

Thuishuis Oole

Marjan Visscher Steiger 35 9732 BV Groningen
06-44181555
LRK: 290635214 (VGO)