Terug

Thuishuis Ons Plekkie

Thuishuis Ons Plekkie in Leens, het belangrijkste wat een kind kan worden is zichzelf.

Persoonlijke, warme kinderopvang. Welkom bij Kinderopvang Thuishuis "Ons Plekkie". Op zoek naar kleinschalige opvang in Leens? Leuk dat je een bezoek brengt aan onze website! Misschien heb je al eens over ons gehoord. Of ben je via-via bij Thuishuis beland. Thuishuis "Ons Plekkie" biedt professionele opvang voor kind(eren) van 0-4 jaar. En naschoolse opvang in overleg.

Even voorstellen

Mijn naam is Anita. Sinds 2008 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik ben hiermee begonnen vanuit mijn liefde voor kinderen. Door de kleinschaligheid van de opvang en het behoud van de huiselijke sfeer biedt deze manier van werken mij en de kinderen veel plezier! Hiervoor werkte ik jaren als verpleegkundige met mensen met een beperking.

Mijn droom

Mijn droom was en is, dat de kinderen een eigen plekje hebben. Een kindvriendelijke ruimte met een grote eettafel, waar we samen kunnen eten en knutselen. Of op de bank, onder een warme deken, voorlezen. Heerlijk die prentenboeken, dat is mijn hobby. In de zomer spetteren in een tob met water en bootjes. In de herfst stampen in de plassen en mooie bladeren en denne-appels zoeken. De schaterlach en mooie pretoogjes van een kind, dat is wat mij gelukkig maakt!

Mijn uitgangspunten zijn:

Kleinschalige kinderopvang
Ik denk zelf dat kinderen behoefte hebben aan een veilige, warme plek waar het voor hen bekend is en waar zij niet een van velen zijn maar een individu op zich. Voor mij werkt dit ook prettiger, omdat ik de kinderen beter leer kennen en het vaak ook eerder in de gaten heb als een kindje ziek is of als er iets aan de hand is. Kortom; een kleinschalige kinderopvang.

Huiselijkheid 
Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen. Doordat de opvang in kleinere groepen en huiselijke sfeer plaatsvindt, voelt het voor de meesten of ze bij ons komen spelen in plaats van dat ze naar een kinderopvang gaan. Huiselijkheid straalt geborgenheid en veiligheid uit. Dat is wat ik geven wil.

Buiten zijn 
Wat is er nu leuker dan door de plassen hollen, op fietsjes rondrijden en in de zandbak spelen. Wandelen in het bos of warme broodjes halen bij de bakker. Buiten zijn is heerlijk en gezond. Dus dat doen we elke dag wel eventjes, mits het weer het toelaat

Een vaste leidster
Er is 1 vaste leidster en als ze ziek is, is er vaste vervanging. Er is dus altijd opvang! Door de kleine groep en de vaste leidster is veel persoonlijke aandacht voor ouders en kinderen vanzelfsprekend. Thuishuis Ons Plekkie biedt veel uitdaging en ontwikkelingsgerichte activiteiten voor uw kind.

Betaalbare kinderopvang

Er wordt bij Thuishuis niet gerekend met dagdelen, zoals bij veel kinderdagverblijven; de ouder betaalt alleen de uren die voor de opvang zijn afgesproken. Bovendien hoeft u de (vakantie)weken niet te betalen dat het Thuishuis gesloten is. De prijs voor KDV is € 8,02 per uur (prijspeil 2019).

Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de uurprijs. Bij tarieven kunt u hierover meer lezen.

Openingstijden

Thuishuis Ons plekkie is open van maandag t/m donderdag van 7.00 uur tot 18.00 uur. Maar in overleg ook in de avond, of voor 7.00 uur!

Informatie?

Heeft u vragen of wilt u een keer vrijblijvend langskomen? Neem dan gerust contact op met Anita Boerema: 06-30717646 / anita.boerema@live.nl  

Thuishuis Ons Plekkie

Anita Boerema Pr. Bernhardstraat 30 9965 RB Leens
06-30717646
LRK: 196630459 (KDV) LRK: 222122353 (BSO)