Terug

Reacties van ouders

Alweer 8 jaar geleden dat wij L voor de eerste keer bij jou brachten. Na ons kennismakingsgesprek hadden R en ik een vertrouwd gevoel en konden wij ons kleine 'draakje' bij jou achterlaten. Ons driftige 'draakje' die jij steevast dan 'prinsesje' bleef noemen! Door L. haar driftbuien was ik ontzettend onzeker over opvang, want hoe zouden anderen daarop reageren. 
Maar jij gaf ons altijd het gevoel dat L meer als welkom was. En wat voelde dat als thuiskomen! Door jou kozen we voor de school in Noordbroek i.p.v. Zuidbroek, want ik wilde absoluut niet naar een andere opvang! Wat heb ik vaak naar mensen genoemd hoe tevreden ik was met de opvang bij jou! Huiselijke sfeer, kleinschalig en mensen met hart voor hun vak en dus voor mijn kinderen! In alle opzichten stond je altijd voor ons klaar. Daar kunnen we je nooit genoeg voor bedanken. Voor altijd heb je een plekje in ons hart ingenomen. 
Hartelijk bedankt Nikla uit de grond van ons hart.

Bedankt voor de goede tijd die wij en de kindjes hebben gehad. Het was fijn dat we altijd terecht konden. De kinderen hebben veel goeds meegekregen. Heel erg bedankt voor je betrokkenheid en liefdevolle omgang met de kindjes.

Super opvang voor de kids, ze zijn lief en alles is bespreekbaar, geweldige opvang en super meiden!

Sterke punten zijn: veiligheid, geborgenheid, persoonlijk, gastvrij, creatief en betrokken en ik vind het fijn dat er altijd een vast aanspreekpunt is, die bovendien goed is opgeleid.

Als kleine baby bij je gekomen en nu een “grote meid”. Heel veel dank voor 12 jaar opvang, zorg, flexibiliteit, geduld, humor, creativiteit, enz, enz.

Heel goede kinderopvang. Lieve leidsters en heel flexibel. Mijn zoon mag er graag heen gaan en mocht er onverhoopt iets zijn waardoor je opeens opvang nodig hebt, dan staan ze voor je klaar.

Ontzettend leuke en vertrouwde opvang. Leuke medewerkers, niet te veel wisseling/nieuwe gezichten. Een echt "thuis" gevoel. De kinderen gaan altijd met heel veel plezier heen.

Hele goede kinderopvang. Het is een fijne, flexibele kleinschalige opvang.