Terug

Thuishuis Oh gut oh grut

Thuishuis Oh gut oh grut: dé kinderopvang in Noordbroek

Waar vindt u deze leuke kinderopvang in Noordbroek?

Thuishuis Oh gut oh grut vindt u aan de Noorderstraat 14 in Noordbroek, net buiten het dorp. Hier is de opvang voor de kinderen van 0-4 jaar

De BSO en ook de TSO vindt u in het MFC, Schoolstraat 2. Hier hebben wij een grote binnen- en buitenruimte waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen.

Ouders geven Thuishuis Oh gut oh grut een 9,9 bij de verkiezing van de Kinderopvang Award!

Het lijkt zo vanzelfsprekend, I. ’s morgens brengen en aan het eind van de dag weer ophalen……Gelukkig werkt het niet zo…….
Je speelt een belangrijke rol in het opgroeien van onze schat en hij heeft het reuze naar zijn zin bij jullie. We hopen dat I. nog lang bij jullie mag zijn!

Meer reacties van ouders

Wat bieden we de kinderen in Thuishuis Oh gut oh grut?

Op zoek naar kinderopvang in Noordbroek? Thuishuis Oh gut oh grut is er voor kinderen van 0-13 jaar. Hier bieden we alles wat kinderen nodig hebben om heerlijk te spelen en te rusten als ze dat nodig hebben.  
We werken met het VVE programma Uk & Puk, dat aansluit bij Ko-totaal. Dit gebruiken ze op de basisschool in groep 1/2. 

We maken samen veel plezier, knutselen regelmatig, doen boodschappen, laten de hond uit en spelen als het even kan lekker buiten. De kinderen worden, indien nodig, naar de peuterzaal en de school in Noordbroek en de obs in Siddeburen gebracht. We vinden het erg belangrijk dat de kinderen samen kunnen spelen, leren (van en met elkaar), dat ze omgaan met verschillende leeftijden en bovenal lekker buiten kunnen spelen! Met alle leidsters zorgen we voor een ontspannen en gezellige sfeer. Waar de kinderen buiten erg van genieten is de moestuin. 

In het voorjaar en in de zomer zijn we bezig met de moestuin. Kinderen leren zo op een speelse manier hoe groentes groeien, daarnaast vinden ze het fantastisch dat ze hier zelf mee bezig mogen zijn. We zaaien rode kool, prei, ijsbergsla en andijvie. En ook radijsjes en doperwten, dat wordt smikkelen! 

Begeleiding

Thuishuis Oh gut oh grut wordt geleid door Nikla Roosken met ondersteuning van Karin, Maaike en Meike. Deze vaste medewerkers kennen de kinderen en hun ouders goed en daardoor voelt iedereen zich snel vertrouwd.  

Nikla is getrouwd met Harry en samen hebben ze vier zonen. Na de geboorte van de oudste is Nikla elf jaar gastouder geweest. In 2005 heeft ze haar eigen Thuishuis geopend. Eerst als gastouder later als kindercentrum.  
Nikla vindt het heerlijk om met kinderen te werken en blijft ook als het druk wordt heel ontspannen. Voor ieder kind is er tijd voor een positieve opmerking, een knuffel of even op schoot. Ze werkt nog elke dag met veel plezier, samen met haar medewerkers, met de kinderen. 

Kinderopvang veel goedkoper dan u denkt!

U betaalt voor de uren dat u opvang nodig heeft dus geen verplichte afname van dagdelen. En omdat u als ouder recht heeft op Kinderopvangtoeslag betaalt u veel minder dan de uurprijs! De opvang is echt heel betaalbaar. Bij tarieven kunt u hier mee over lezen. 

Praktisch

  • opvang voor kinderen van 0-13 jaar
  • opvang op twee locaties:
    • kinderen van 0 - 4 jaar    Noorderstraat 14
    • kinderen van 4  -13 jaar   Schoolstraat 2 
  • geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 - 18.00

Informatie?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een keer langskomen? Dat kan altijd. Neem daarvoor contact op met Nikla Roosken: 0598-451231 of stuur een mail naar nikla.grut@kpnplanet.nl

Thuishuis Oh gut oh grut

Nikla Roosken Noorderstraat 14 9635 TG Noordbroek
0598-451231 06-83550815
LRK: 409234357 (KDV) LRK: 174461537 (BSO) LRK: 554249765 (BSO)