Terug

Reacties van ouders

Ouders zijn heel tevreden over de kinderopvang bij Thuishuis Lievelijn en laten dat Diana regelmatig weten.

Donderdag 1 juni ben ik alweer 1 jaar bij Thuishuis Lievelijn! Ik heb het hier zoooo ontzettend fijn!     Het afgelopen jaar was geweldig....  bedankt hiervoor !

Onze zoon gaat met veel plezier naar Lievelijn. Zodra ik hem bij Lievelijn heb gebracht heeft hij bijna geen aandacht meer voor mij en dat vind ik een heel goed teken. Hij voelt zich daar echt thuis.
Diana is een hele lieve en fijne gastouder die met veel liefde op onze zoon past. Ze houdt de ontwikkeling van de kinderen goed in de gaten en benoemd ook dingen als haar wat opvalt. Met Diana kan ik alles bespreken over onze zoon en ze houdt zich ook aan de afspraken die gemaakt zijn of wat onze wensen zijn. 
Het fijne aan Lievelijn is de flexibiliteit. Onze zoon heeft geen vaste dagen die hij komt, omdat wij onregelmatig werken. Het is per week verschillend maar hij kan altijd komen. Ik kan onze zoon met een gerust hart achterlaten bij Lievelijn en weet dat hij het daar ontzettend naar zijn zin heeft!

Onze kinderen gaan al langere tijd naar Lievelijn en zijn ontzettend blij met Diana als gastouder.
We zijn erg enthousiast over de geboden kwaliteit, persoonlijke zorg en aandacht. Diana is ontzettend lief, zorgzaam en betrouwbaar. Diana houdt ons altijd goed op de hoogte van alle dagelijkse activiteiten en bijzonderheden. Communicatie verloopt prima. We laten de kinderen met een gerust hart achter!

Onze zoon gaat met veel plezier naar Thuishuis Lievelijn. Thuishuis Lievelijn is betrouwbaar, super begeleiders die het hart op de goede plek hebben. Ze doen veel leuke activiteiten met de kinderen zoals knutselen en buitenspelen.Ook houdt ze goed de ontwikkeling in de gaten en maakt dit bespreekbaar als het nodig is.
Wij laten onze zoon daarom met een gerust hart achter bij Thuishuis Lievelijn!

Tekst geschreven door ouders op een Valentijns kaart: 

Ik heb geen hart van zilver, geen hart van goud, maar een hart dat van je houdt !