Terug

Thuishuis Lievelijn

Kleinschalige kinderopvang Thuishuis Lievelijn in Wagenborgen

Wat heeft kinderopvang Thuishuis Lievelijn u te bieden?

Per 1 augustus verhuist Thuishuis Lievelijn naar Hoofdweg 17. Op deze plek gaat Thuishuis Lievelijn verder als kindercentrum, waar zowel kinderdagopvang wordt aangeboden als buitenschoolse opvang. Hieronder leest u de informatie zoals Thuishuis Lievelijn voorheen haar kinderopvang in de vorm van gastouderopvang aanbood. Binnenkort wordt deze informatie aangepast aan het aanbod van kinderdagopvang en buitenschoolse opvang.

Thuishuis Lievelijn biedt kleinschalige gastouderopvang. Deze opvang is in een prachtige aparte ruimte  waar alles gelijkvloers is en met eigen slaapkamer en toilet. Zodra we de deuren open doen staan we in de mooie ruime afgezette tuin. Hier kunnen we heerlijk spelen op het speeltoestel, de trampoline of gewoon op het grasveld. Ook telen we groente en fruit in de moestuin en verzorgen wij de dieren. Bij Thuishuis Lievelijn zijn we veel buiten te vinden en gaan we samen op ontdekkingsreis en zien we hoe alles groeit en bloeit.

Maar natuurlijk spelen  we ook binnen, met de keuken of de garage. En lekker met elkaar knutselen met de spulletjes die we net buiten gevonden hebben. Maar ook gewoon zingen en voorlezen doen we bij Thuishuis Lievelijn.

In 2018 beoordelen ouders de kwaliteit van de opvang bij Thuishuis Lievelijn gemiddeld met een 9,4!

D. heeft het prima naar haar zin bij Thuishuis Lievelijn. Ze vermaakt zich prima, Diana doet leuke dingen met haar en ze voelt zich veilig.

Onze dochter gaat sinds een aantal maanden naar Thuishuis Lievelijn en komt daar graag. Diana is een lieve, betrouwbare  gastouder, waar wij onze dochter met een gerust hart achter laten.

Meer reacties

Wie leidt de kinderopvang?

Mijn Naam is Diana Drost en sinds 1993 getrouwd met Ruud Drost. Samen hebben we twee dochters, Danique (1999) en Kyra (2007). Als huisdieren hebben we een hond -Sem, een lieve Friese Stabij-, twee hangoorkonijnen en een aantal scharrelkippen met een heuse echte haan. Sinds 2002 heb ik mijn SPW diploma en heb ik gewerkt in de kinderopvang. Dit werk heb ik altijd met veel plezier en passie gedaan. Wel heb ik  altijd de wens gehad om mijn eigen kinderopvang te runnen. Samen met de professionele ondersteuning van Stichting Thuishuis is deze wens in vervulling gegaan met Thuishuis Lievelijn. Elke dag is anders, zeker als je met kinderen werkt. Een aantal activiteiten zijn vastomlijnd, andere worden flexibel ingevuld.  

Waar in Wagenborgen vindt u deze professionele gastouderopvang?

Thuishuis Lievelijn vindt u aan de Hoofdweg 14 in Wagenborgen. Thuishuis Lievelijn is ook goed te bereiken vanuit Siddeburen, Nieuwolda en Woldendorp. Ouders kunnen zo de weg op en af en hoeven dus niet om te rijden. De accommodatie ligt aan een eigen weg en we kunnen al wandelend naar bijvoorbeeld het dierenpark, de speeltuin of het Wagenborgerbos.

Praktische informatie

  • Geopend op: maandag t/m vrijdag van 7.00 - 18.00 
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 tot 8 jaar.
  • Mogelijkheid voor ontbijt.
  • Mogelijkheid voor warm eten.

Kinderopvang is goedkoper dan u denkt!

U maakt een contract voor de uren die u nodig heeft, dus geen verplichte afname van lange dagdelen. Een aantal vakantie weken betaalt u niets. En van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de netto uurprijs. 

Dit alles maakt dat de kinderopvang bij Thuishuis Lievelijn heel betaalbaar is. Bij tarieven kunt u hier meer over lezen en ziet u rekenvoorbeelden.

Wilt u meer weten?

Kom langs of neem  contact op met Diana Drost, 0621617000 of info@thuishuislievelijn.nl

Thuishuis Lievelijn

Diana Drost Hoofdweg 17 9945 PA Wagenborgen
06-21617000
LRK: 848261008 (KDV) LRK: 700283201 (BSO)