Terug

Thuishuis Koetjeboe

Maak je kinderen blij, breng ze naar de boerderij!

Waar in Stadskanaal?

Thuishuis Koetjeboe vindt u in de verbouwde schuur bij de melkveehouderij en ligt in Stadskanaal-Noord. Thuishuis Koetjeboe is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over een ruime parkeerplaats.

Ouders geven Thuishuis Koetjeboe een 8,8 bij de verkiezing van de kinderopvang Award!

Wij zijn heel tevreden over Thuishuis Koetjeboe. Onze kinderen worden liefdevol en professioneel opgevangen. De leidsters denken met je mee, zijn flexibel en tonen oprechte interesse in de kinderen. En bovenal: de kinderen genieten van de uitstapjes naar de boerderij!

meer reacties

Openingstijden

Geopend gedurende 47 weken per jaar op maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur voor kinderen van 0 t/m 8 jaar. Het maximale aantal kinderen is 12 in het kdv en 4 bso plaatsen. De vakantie wordt ruim van tevoren aangegeven. 

Kinderopvang, heel betaalbaar!

Er wordt bij Thuishuis niet gerekend met dagdelen, zoals bij veel kinderdagverblijven, de ouder betaalt alleen de uren die voor de opvang zijn afgesproken. Bovendien hoeft u de (vakantie)weken niet te betalen dat het Thuishuis gesloten is. Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de uurprijs. Bij tarieven kunt u hierover meer lezen.

Even voorstellen

Mijn naam is Trees Poelman, getrouwd met melkveehouder Geert Poelman en moeder van drie zonen. Daarnaast ben ik enkele jaren vrijwilligster geweest bij de peuterspeelzaal. Het contact met kleine kinderen en de liefde en het plezier die ik daarvan ondervond, deden mij besluiten: "hier wil ik iets mee". Daarom heb ik bij Stichting Thuishuis de opleiding gevolgd en ben als franchisenemer van start gegaan. Onze schuur is hiervoor verbouwd zodat er een knusse opvangruimte is ontstaan. Behalve spelen, eten en slapen gaan de kinderen, als het even kan ook naar de boerderij. Alles gebeurt in een gezellige, ongedwongen sfeer, zodat elk kind zichzelf kan zijn en kan ontwikkelen. Daarbij is er aandacht voor dieren en natuur. Klik hier voor een filmpje. Sinds dec. 2012 is Koetjeboe een KDV na het behalen van mijn SPW diploma. Het personeel is natuurlijk ook in het bezit van de vereiste diploma's.  

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een keertje langskomen? Neem dan gerust contact op met Trees Poelman. 06-18219699 / treespoelman@live.nl

Thuishuis Koetjeboe

Trees Poelman Dalweg 12 9501 LD Stadskanaal
06-18219699
LRK: 219662472 (KDV) LRK: 105209727 (BSO)