Terug

Reacties van ouders

Reacties van ouders

Hier kunt u lezen wat andere ouders van Thuishuis Klein is Fijn vinden.

Saskia weet al jaren een kinderopvang neer te zetten, waar vanuit een rustige benadering veel warmte en aandacht is voor onze kinderen. Het is tegenwoordig een kinderopvang binnen de school, maar kleinschalig georganiseerd en met behoud van de huiselijke sfeer waar wij erg blij mee zijn.
 

Thuishuis Klein is Fijn is dankzij Saskia en haar collega's een heel warm, kleinschalige en persoonlijke kinderopvang. Er is geduld, creativiteit (veel leuke activiteiten). Met een goed gevoel laten we onze dochter 3 dagen in de week bij Saskia spelen.
 

Een thuishuis is.... Thee drinken, ontbijten bij de tafel, kletsten over van alles, getroost worden zelfs zonder erom te vragen, lachen zonder schaamte, elkaar begrijpen zonder te praten, geliefd zijn, complimentjes krijgen, je welkom en veilig voelen. Bedankt voor de geweldige zorg voor ons dierbaarste bezit! Fijn dat wanneer wij er niet waren ze "thuis" waren bij jullie. Fijn dat we jullie in blijdschap en verdriet mochten leren kennen. Jullie houden een plekje in ons hart! Marc en Mariska
 

Onze zoon van 3 jaar neemt deel aan de peuter ontwikkelingsgroep. Daarbij gaat hij ook met Saskia wennen bij groep 1 en 2. Dat vind hij erg leuk. Hij komt vaak thuis met verhalen over spelletjes, die hij met ' de 'grote jongens' heeft gedaan. Ook leert hij met de andere peuters echt samenspelen en heeft hij de grootste lol met de peuters van de peutergroep.