Terug

Thuishuis Klein is Fijn

Thuishuis Klein is Fijn bevindt zich op een prachtige, groene locatie in Adorp aan Kleine straat 8, waar het lekker rustig is.

Thuishuis Klein is Fijn krijgt in 2018 een eervolle vermelding van de Kinderopvang Awards. Ouders beoordelen de opvang gemiddeld met een 9,3! 

“Het is heerlijk knus en huiselijk. Saskia is erg lief en wekt vertrouwen, ze is bij uitstek geschikt voor dit werk.”

“We zijn heel erg tevreden met ons Thuishuis en de leidster van het Thuishuis. Wat dat betreft kunnen we ons geen beter plekje wensen.”

meer reacties van ouders

Waar in Adorp?  

Thuishuis Klein is Fijn bevindt zich op een prachtige, groene locatie in Adorp aan Kleine straat 8, waar het lekker rustig is, zo’n 250 meter vanaf de provinciale weg naar Groningen. Daardoor goed bereikbaar vanuit Sauwerd, Winsum, Bedum en andere dorpen boven Groningen. 

Openingstijden en leeftijd

Thuishuis Klein is Fijn is 47 weken per jaar geopend. Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, en vrijdag van 7.00 uur tot 19.00 uur. In overleg kunnen de opvangtijden aangepast worden. Op nationale feestdagen is mijn Thuishuis gesloten. In Thuishuis Klein is Fijn worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Deze kinderopvang in Adorp biedt betaalbare opvang 

De betaling geschiedt per uur, flexibele opvang wordt berekend over het gemiddelde van een maand of paar maanden. De minimale afname van dagopvang is vijf uur per week, voor de BSO geldt een gemiddelde afname van minimaal drie uur per dag. De prijs van de opvang is vanaf: € 0,43 per uur voor de peuteropvang, dagopvang en BSO inclusief vakantieopvang en € 0,82 per uur voor flexibele opvang en BSO exclusief vakantieopvang. 

Omdat u als ouder recht heeft op Kinderopvangtoeslag is de opvang heel betaalbaar.

Bij de dagopvang en vakantie BSO wordt een contract afgesloten op uurbasis, waarbij u de vakantieweken dat het Thuishuis gesloten is niet hoeft te betalen. Voor de BSO word 3 uur per dag berekend. Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de uurprijs. Bij kosten kinderopvang Adorp kunt u hier meer over lezen.

Kinderdagverblijf Thuishuis Klein is Fijn

Thuishuis Klein is Fijn biedt: dagopvang, peuteropvang, voorschoolse opvang en naschoolse opvang.

Thuishuis Klein is Fijn is gevestigd in de basisschool. Er is voor de kinderen een mooie grote speelruimte en een aparte slaapkamer aanwezig. De tuin is kindvriendelijk zodat de kindjes veilig kunnen buiten spelen.
In het Thuishuis word veel aandacht besteed aan liedjes zingen, voorlezen, knutselen en buiten spelen. Een gezellige huiselijke sfeer vind ik belangrijk zodat de kinderen zich er veilig en thuis voelen.

Uw kindje in veilige handen

Het vaste gezicht van Thuishuis Klein is Fijn ben ik, Saskia Zuidema-van Heuvelen, ik ben geboren in 1980. Mijn oudste dochtertje Isabel is 6 januari 2009 geboren. Mijn zoontjes Tobias is 25 april 2012 geboren en Silvan 30 juli 2015 zullen regelmatig meespelen in mijn Thuishuis. Omdat ik mijn droom wilde waarmaken; werken met kinderen en een eigen kinderdagverblijf opzetten, ben ik weer in Adorp komen wonen. Ik vind het erg leuk om hier mijn Thuishuis te runnen zodat u uw kindje in de buurt kunt laten opvangen. Mijn vooropleidingen zijn Sociaal Pedagogisch Werk en Sociaal Pedagogische Hulpverlening. In november 2008 heb ik de opleiding van Stichting Thuishuis afgerond. Tijdens de opleiding heb ik het certificaat voor kinder-EHBO behaald.

Mocht ik onverhoopt ziek zijn dan zal er een invalkracht geregeld worden die mij vervangt, zo bent u zeker van opvang voor uw kind.

Thuishuis Klein is Fijn heeft twee locaties. In Adorp aan de Kleine straat 8 is er een peuteropvang (LRK 159068010) en BSO (LRK 338002479). De tweede locatie van Thuishuis Klein is Fijn bevindt zich in Sauwerd aan de Lindelaan 14. Ook hier is de mgelijkheid tot peuteropvang (LRK 893693042) en BSO (LRK 133848644).  

Meer informatie of vrijblijvend langskomen?

Dat kan altijd! Daarvoor kunt u contact opnemen met Saskia van Heuvelen: 06-14424635 / thuishuiskleinisfijn@hotmail.com 

Thuishuis Klein is Fijn

Saskia van Heuvelen Kleine straat 8 9774PN Adorp
06-14424635
LRK: 159068010 (KDV) LRK: 338002479 (BSO) LRK: 893693042 (KDV) LRK: 133848644 (BSO)