Terug

Reacties van ouders

Ouders zijn heel tevreden over Thuishuis Klavertje 4. Hieronder een paar reacties.

E. kan niet wachten tot ze weer naar Thuishuis mag. Elke keer als we er langsrijden denkt ze dat ze er heen mag. Wij als papa en mama zijn heel blij dat E. er zo graag naar toe gaat. Fijne begeleiding!

Gea is een hele lieve en zorgzame gastouder. Kindgericht vindt ze heel belangrijk en dat maakt het juist zo leuk voor kinderen. J. komt er altijd vrolijk en blij weg.

Een fantastische gastouder, onze dochter ging altijd met heel veel plezier heen en kwam met een grote glimlach thuis!

Mijn zoontje gaat met veel plezier naar Thuishuis klavertje 4. Lekker spelen met de kindjes. Hij rent het terrein op als we daar komen en wil meestal niet eens weer mee naar huis. Zo gezellig is het spelen met de andere kindjes.

Onze meiden vinden het erg leuk bij Gea. Vooral het buiten zijn en spelen is favoriet. Gea is lief en professioneel en weet de juiste benadering op de verschillende momenten. Dat is erg fijn.

Onze dochter van 2,5 gaat heel graag naar Gea. Vooral het buiten spelen vindt ze leuk. Als ouder vind ik het fijn dat ze veel creatief bezig zijn. Bijv. boomstam schilderen.

We zijn zeer tevreden over Thuishuis Klavertje 4. Onze dochter gaat er heen met veel plezier! Er is in overleg veel mogelijk, dat is ook belangrijk!" Onze dochter:"Bij Gea is het al-tijd leuk!!

Gea is een lieve, gedreven begeleidster, wat maakt dat ieder kind zich thuis voelt.

Onze zoon heeft het ontzettend naar zijn zijn bij Gea. Hij kan lekker buiten spelen en dat vindt hij echt ontzettend leuk.

Gea is zeer toegewijd naar de kinderen en doet maximaal haar best de kinderen een mooie dag te geven, in een dierrijke omgeving, waar mijn dochter helemaal fan van is.