Terug

Thuishuis Klavertje 4

Gastouderopvang voor kinderen van 0-4 jaar in Wijster

Over Thuishuis Klavertje 4, kinderopvang in Wijster

Op zoek naar kleinschalige kinderopvang in Wijster? Kom dan eens kennismaken. Ook gemakkelijk te bereiken vanuit Beilen, Spier of Drijber. Bij Thuishuis Klavertje 4 vangen we kinderen  op van 0 tot 4 jaar. Er is veel ruimte om te spelen binnen, maar vooral ook buiten. Bovendien er zijn veel dieren om te verzorgen, te aaien en om mee te knuffelen.

Daarom dit Thuishuis:

  • Kleinschalige kinderopvang
  • Maximaal 5 kinderen tegelijk
  • Grote met een hek omheinde tuin
  • Buiten zijn honden, poezen, konijnen en schapen.

Door de kleinschalige opvang is er veel aandacht voor elk kind, waardoor kinderen zich veilig voelen. De kinderen krijgen de ruimte om veel zelf te ontdekken lees meer. Voorlezen staat elke dag op het programma en er zijn veel mogelijkheden voor allerlei creatieve activiteiten, zoals knutselen, muziek en dans. Iedere dag wordt er een verrassingstas geopend met daarin steeds een nieuwe verrassing: een boek van de bieb, blokken, lapjes stof of lege doosjes. Het is allemaal het ontdekken waard.

Elk kind heeft een eigen map met de activiteiten, leuke uitspraken en de ontwikkeling. Leuk voor nu en later!

Onze meiden vinden het erg leuk bij Gea. Vooral het buiten zijn en spelen is favoriet. Gea is lief en professioneel en weet de juiste benadering bij de verschillende momenten. Dat is erg fijn.

Lees meer reacties van ouders

Openingstijden Thuishuis Klavertje 4

Het Thuishuis is 47 weken per jaar geopend, maandag t/m donderdag van 7:00 tot 18:00 uur. Op vrijdag is het Thuishuis gesloten.

Wie is de leidster?

Mijn naam is Gea Lamberts. Samen met mijn man woon ik in Wijster. Onze zoon en dochter wonen inmiddels op zichzelf. Ik heb de opleiding voor kleuterleidster gedaan, gewerkt in het onderwijs en in de kinderopvang. Mijn passie ligt bij het werken met baby's en peuters. Hun ontwikkeling gaat zo snel en om dat te mogen volgen en ze hierin te stimuleren vind ik geweldig!

Betaalbare kinderopvang

U maakt een contract voor de uren die u nodig heeft, dus geen verplichte afname van lange dagdelen. Een aantal vakantieweken betaalt u niets. 
En van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de netto uurprijs.

Dat alles maakt dat de kinderopvang bij Thuishuis heel betaalbaar is. Onder het kopje tarief kunt u hier meer over lezen en ziet u rekenvoorbeelden. 

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen, bellen met  06-30966597 of mailen naar thuishuisklavertje4@gmail.com

Thuishuis Klavertje 4

Gea Lamberts Beilerweg 29 9418 TD Wijster
06-30966597
LRK: 135749190 (VGO)