Terug

Thuishuis It Boefke

Thuishuis It Boefke, kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Waar ontdekken, de natuur, en bewegen centraal staan.

Wat biedt kleinschalige kinderopvang Thuishuis It Boefke in De Westereen?

Veel buiten spelen in een natuurlijke omgeving waar veel valt te ontdekken. De kinderen kunnen heerlijk in de moestuin groenten verbouwen en zo de natuur ervaren van groeien en bloeien.
Elke dag stimuleren we het bewegen o.a. door middel van de kruiptunnel en een Hippie Skippie en andere beweeg materialen.

Dit kinderdagverblijf en BSO vindt u  in De Westereen  in het voormalig politiebureau aan de Eksterstrjitte. Er is ruime parkeergelegenheid en we zijn goed bereikbaar, ook vanuit Twijzelerheide en Zwagerbosch. 

Thuishuis It Boefke is de winnaar van de Kinderopvang Award voor HET BESTE KINDERDAGVERBLIJF VAN FRIESLAND in 2018. Ouders beoordelen It Boefke gemiddeld met een 9,1!

"Een fantastische plek! Mijn kind gaat er met veel plezier naar toe. Een mooie veilige plek waar ieder kind volop aandacht krijgt. Ze gaan veel naar buiten  waar ook kippen en een konijn zijn en een moestuin. Een aanrader voor iedereen!"

meer reacties

Wie zijn de leidsters?

Mijn naam is Tineke Spoelstra, eigenaresse van It Boefke, en ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Kollumerzwaag. Ik heb 10 jaar werkervaring als leidster op een peuterspeelzaal. Daarnaast heb ik gewerkt als tutor van een groep peuters die extra ondersteuning in hun ontwikkeling konden gebruiken.
Het werken met kinderen is mijn absolute passie, het starten van een eigen kinderdagverblijf is een langgekoesterde droom. Na vele ervaringen elders te hebben opgedaan en mijzelf goed te hebben verdiept in wat ik precies zou willen, heb ik na een gedegen leergang bij Stichting Thuishuis mijn eigen kinderdagverblijf gestart  in De Westereen: Thuishuis It Boefke! Het is fantastisch om nu mijn eigen ideeën en visie in de praktijk te  brengen.

Bij Thuishuis It Boefke zijn de vaste gezichten op de groep belangrijk voor de kinderen en de ouders. Ze zorgen voor een vertrouwd en veilig gevoel.

Van links naar rechts op de foto:

Irma Bouma (vaste invalkracht bij ziekte)
Tineke Spoelstra (eigenaresse en vaste leidster)
Femke de Vries (maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag)
Selma de Haan (dinsdag, woensdag en donderdag)
Yvonne Veurman (vaste vrijwilligster) *niet op de foto

Stichting Thuishuis

Thuishuis It Boefke is aangesloten bij Stichting Thuishuis die toeziet op de kwaliteit en veiligheid o.a. door ervoor te zorgen dat ik als leidster op de hoogte blijf van alle ontwikkelingen op het gebied van kinderopvang.

Buiten ontdekken

Buiten is er een leuke speelplaats waar veel valt te ontdekken met materialen en dieren. Ook kunnen de kinderen hun eigen groenten en kruiden verbouwen in de moestuin.
We spelen veel buiten, omdat het goed is voor kinderen en gewoon omdat het leuk is!

Praktisch

  • Geopend op maandag t/m donderdag van 6.30 uur tot 18.00 uur
    en vrijdag van 6.30 uur tot 17.00 uur
  • kinderen van 0 -12 jaar
  • maximaal 16 kinderen in de groep
  • vaste leidsters

Kinderopvang: goedkoper dan u denkt!

U maakt een contract voor de uren die u nodig heeft, dus geen verplichte afname van lange dagdelen. Een aantal vakantieweken, wanneer het Thuishuis dicht is, betaalt u niets.
En van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de netto uurprijs.

Dat alles maakt dat de kinderopvang bij Thuishuis heel betaalbaar is. Bij tarief kinderopvang De Westereen kunt u hier meer over lezen.

Thuishuis It Boefke

Tineke Spoelstra Eksterstrjitte 25 9271 CX De Westereen
06-52321440
LRK: 477314181 (KDV) LRK: 102739705 (BSO)