U bent hier: Home / Thuishuizen / Thuishuis Inge

Kinderopvang Thuishuis Inge in Assen (Baggelhuizen)

“Ik vind het erg fijn om er op te kunnen vertrouwen dat het goed gaat wanneer mijn kind bij Inge is.”
“Ze is erg gericht op de kinderen, betrokken en enthousiast”  Lees meer reacties van ouders.....

Kinderopvang in Baggelhuizen

Als ouder wilt u zeker weten dat uw kind goed wordt opgevangen wanneer u zelf werkt. Een kinderopvang moet voelen als thuis en een vertrouwde omgeving zijn waar uw kind de ruitme krijgt om te groeien. 
Zo'n vrolijke en gezellige kinderopvang vindt u in Assen in de wijk Baggelhuizen, bij Thuishuis Inge. Kom gerust eens kennismaken!

Tristan en Kimi

Wie leidt deze kinderopvang in Assen? 

Mijn naam is Inge van het Hof (1978). Na mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Werk heb ik 7 jaar als groepsleidster op een kinderdagverblijf gewerkt. Inmiddels heb ik ruim 6 jaar mijn eigen Thuishuis Inge. Inge v.h. Hof

Ik ben nog steeds erg trots op mijn eigen kinderopvang. De opvangruimte is speciaal daarvoor verbouwd en voldoet uiteraard aan alle veiligheidseisen.
Met veel plezier vang ik elke dag kinderen op en geniet enorm van de afwisseling van elke dag en de vrolijkheid van de kinderen.
Doordat ik de vaste leidster ben ken ik alle kinderen en hun ouders goed en dat geeft kinderen een heel vertrouwd en veilig gevoel.  

Praktisch Jaimy

  • opvang voor kinderen van 0 - 4 jaar
  • open van maandag t/m donderdag van 7.30 - 18.30
  • maximaal 6 kinderen tegelijk
  • Een vaste leidster
     

Betaalbare kinderopvang

U maakt een contract voor de uren die u nodig heeft, dus geen verplichte afname van lange dagdelen. Een aantal vakantieweken betaalt u niets. 
En van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de netto uurprijs.

Dat alles maakt dat de kinderopvang bij Thuishuis Inge in Assen heel betaalbaar is. Bij kosten kinderopvang Assen kunt u hier meer over lezen en ziet u rekenvoorbeelden. 

Meer informatie?
Bent u geïnteresseerd dan kunt u altijd contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek. 06-28676121 of stel uw vraag over deze kinderopvang Assen

Deel op
gearchiveerd onder: ,