Terug

Thuishuis Inge

"Een kinderopvang moet voelen als thuis en een vertrouwde omgeving zijn waar uw kind de ruimte krijgt om te groeien."

Kinderopvang in Baggelhuizen

Als ouder wilt u zeker weten dat uw kind goed wordt opgevangen wanneer u zelf werkt. Een kinderopvang moet voelen als thuis en een vertrouwde omgeving zijn waar uw kind de ruimte krijgt om te groeien. Zo'n vrolijke en gezellige kinderopvang vindt u in Assen in de wijk Baggelhuizen, bij Thuishuis Inge. Kom gerust eens kennismaken!

Ik vind het erg fijn om er op te kunnen vertrouwen dat het goed gaat wanneer mijn kind bij Inge is.

Ze is erg gericht op de kinderen, betrokken en enthousiast

Lees meer reacties van ouders

Ik ben nog steeds erg trots op mijn eigen kinderopvang. De opvangruimte is speciaal daarvoor verbouwd en voldoet uiteraard aan alle veiligheidseisen. Met veel plezier vang ik elke dag kinderen op en geniet enorm van de afwisseling van elke dag en de vrolijkheid van de kinderen. Doordat ik de vaste leidster ben ken ik alle kinderen en hun ouders goed en dat geeft kinderen een heel vertrouwd en veilig gevoel.

Wie leidt deze kinderopvang in Assen?

Mijn naam is Inge van het Hof (1978). Na mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Werk heb ik 7 jaar als groepsleidster op een kinderdagverblijf gewerkt. Inmiddels heb ik ruim 6 jaar mijn eigen Thuishuis Inge. 

Praktisch

  • opvang voor kinderen van 0 - 4 jaar
  • open van maandag t/m donderdag van 7.30 - 18.30
  • maximaal 6 kinderen tegelijk
  • Een vaste leidster

Betaalbare kinderopvang

U maakt een contract voor de uren die u nodig heeft, dus geen verplichte afname van lange dagdelen. Een aantal vakantieweken betaalt u niets. En van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de netto uurprijs.

Dat alles maakt dat de kinderopvang bij Thuishuis Inge in Assen heel betaalbaar is. Bij kosten kinderopvang Assen kunt u hier meer over lezen en ziet u rekenvoorbeelden. 

Meer informatie of vrijblijvend langskomen?

Dat kan altijd! Daarvoor kunt u contact opnemen met Inge van het Hof. 06-28676121 / inge@thuishuisinge.nl

Thuishuis Inge

Inge van het Hof De Wouden 165 9405 HG Assen
06-28676121
LRK: 495509747 (VGO)