U bent hier: Home / Thuishuizen / Thuishuis het Turfje / Reacties van ouders

Reacties van ouders

Hier kun je lezen wat andere ouders van Thuishuis Het Turfje vinden.

"Prettige omgeving door de landelijke plek, de diertjes en ook binnen erg kindvriendelijk en gezellig ingericht. De opvang is flexibel, prettig overleg en goed bereikbaar. De start met ons zoontje was pittig. Maar door de open communicatie en doorzettingsvermogen van de medewerker is dit positief bijgedraaid. Ons zoontje heeft het nu erg naar de zin, we brengen hem met er met plezier en een gerust hart heen!"

"Super goed. Na traumatische ervaring op de peuterspeelzaal hebben ze er bij Het Turfje alles aan gedaan om dit wel succesvol te laten verlopen. Missie geslaagd."

"Zeer positief. Oog voor ieder kind individueel. Open communicatie."

"Ik ben zeer tevreden over de opvang voor mijn zoon. Hij is bij Mechteld helemaal op zijn plek! Mechteld is enthousiast, spontaan en zeer ondernemend. Ze heeft inzicht in mijn zoon en gaat op een fijne manier met hem om. Mechteld bedenkt tal van activiteiten om de kinderen te vermaken, naast de geweldige ruimte om buiten te spelen is er in de binnenruimte genoeg te doen. Mijn zoon komt thuis met de meest leuke knutselwerkjes! Mechteld is flexibel en bereikbaar, ze denkt met je mee en heeft interesse in de thuissituatie. Een top plek!" 

 

Deel op