Terug

Thuishuis het Turfje

Kinderopvang in Tiendeveen!

29 Augustus 2016 zijn de deuren opengegaan van het kindercentrum. Wilt u zeker zijn van een plek dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Mechteld van Nieuwenhuizen van Thuishuis het Turfje.

Waar vindt u deze kinderopvang in Tiendeveen?

Thuishuis het Turfje vindt u net buiten het dorp Tiendeveen aan de Noorderweg 4A. De kinderopvang is goed te bereiken vanuit de omliggende dorpen.

Wat heeft dit kindercentrum u te bieden?

In Thuishuis het Turfje staan respect voor elkaar en de natuur centraal. In een omgeving met veel natuur, ruimte en dieren breng ik kinderen in aanraking met de verschillende aspecten van de natuur. Door dit contact met dieren, planten, bomen en door veel buiten te zijn, zullen de kinderen waardevolle en leerzame ervaringen opdoen. Hierbij worden  de zintuigen extra geprikkeld. Er is een mooie grote speelruimte waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen.

In 2018 beoordelen ouders de kwaliteit van de opvang bij Thuishuis Het Turfje gemiddeld met een 8,8!

"Prettige omgeving door de landelijke plek, de diertjes en ook binnen erg kindvriendelijk en gezellig ingericht. De opvang is flexibel, prettig overleg en goed bereikbaar." meer reacties ...

Wie is de leidster?

Mijn naam is Mechteld van Nieuwenhuizen (1970) en ik ben de vaste leidster van Thuishuis het Turfje. Samen met mijn 3 kinderen woon ik in een boerderijtje net buiten het dorp Tiendeveen. Vanuit mijn passie voor kinderen en hun ontwikkeling was het mijn droom om een eigen kinderdagverblijf te beginnen. Met Thuishuis het Turfje is deze droom werkelijkheid geworden. Nu kan ik andere kinderen laten genieten van rust, ruimte, vrijheid en het plezier dat de dieren geven.

Praktisch

  • Maximaal 9 kinderen in de leeftijd 0 tot 8 jaar.
  • Vaste leidsters met achterwacht.
  • Open van maandag t/m vrijdag van 6.00 uur tot 17.00 uur.
  • 47 weken per jaar open
  • Gesloten op nationale feestdagen.
  • Kijk hier of er nog een plekje vrij is.

Kinderopvang goedkoper dan u denkt!

We rekenen bij Thuishuis het Turfje niet met dagdelen, de ouder betaalt alleen de vooraf afgesproken uren. Bovendien hoeft u niet te betalen wanneer het Thuishuis gesloten is.

Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de uurprijs. Bij  tarief kinderopvang Tiendeveen kunt u hierover meer lezen.

Thuishuis het Turfje

Mechteld van Nieuwenhuizen Noorderweg 4a 7936 TR Tiendeveen
06-40705524
LRK: 242076518 (KDV) LRK: 159437301 (BSO)