Terug

Reacties van ouders

Reacties van ouders

"Onze twee dochters van 2 en 4 gaan altijd met plezier naar het Thuishuis. Ze kunnen er zichzelf zijn en zich heerlijk uitleven. Ze hebben aparte setjes kleren voor daar, want vies worden mag van Janny en dat gebeurt dus ook veelvuldig. Janny ervaren wij als een warme, altijd enthousiaste en heel geduldige vrouw, die zowel de kinderen als de ouders meteen het gevoel geeft welkom te zijn. Er is van alles te beleven in en rond het Thuishuis; veel speelgoed, muziekinstrumenten, verkleedkleren en knutselspulletjes. Maar ook dieren, een heerlijke tuin en veel buitenspeelgoed. We zijn dan ook heel blij met deze opvang."

" Onze kleine meid gaat sinds een paar weken naar Groen Grut. Iedere ochtend wordt J. met veel warmte en enthousiasme begroet en we zien dat er al echt een band ontstaat tussen J. en Janny! Erg fijn dat Janny al snel in de gaten had hoe J. in elkaar steekt en daarop inspeelt. Met een goed gevoel brengen wij haar naar Janny toe en we zijn blij met zo'n gastouder zoals Janny!!"

" Fantastische opvang!
Trefwoorden:
'Groene opvang', zichzelf mogen zijn, lekker buiten spelen, vies worden moet, plant en dier, vrijheid, (bijna) alles kan en mag.. Dit omhuld met eindeloze liefde en geduld van Janny maken dit tot een waar kinderparadijs waar onze meiden met zeer veel plezier heen gaan. "

"Janny is jarenlang gastouder geweest van onze twee kinderen. Eerst als dagopvang en later als voor- en naschoolse opvang. Heerlijk vonden ze het daar! Ze gingen er met veel plezier naar toe en wij brachten ze met een gerust gevoel. We zijn altijd met een zeer warm hart ontvangen. Janny heeft een scherp oog voor wat een kind op het moment nodig heeft en kijkt en zoekt van nature altijd naar hun positieve eigenschappen en mogelijkheden. Ze krijgen altijd de ruimte om zichzelf te zijn en dingen te ontdekken. Janny heeft onze kinderen altijd op een professionele en liefdevolle manier begeleid. Onze oudste komt er altijd nog graag over de vloer en onze jongste zou dat ook zeker doen als Janny niet verhuisd was. Een buitenkansje zouden wij zeggen voor de mensen die dagopvang zoeken voor hun kinderen!"
(Karin Scheurwater)

" Mijn ervaring met Janny is echt super. Ze is er ook voor kinderen die extra zorg nodig hebben. Mijn beide kinderen hebben les van haar gehad op de basisschool . Dus mocht je twijfelen , niet doen maar gewoon gaan.......Janny zet hem op en blijf vooral je eigen jij."
(liefs van Melvin en Danniek en Petra)

"Ik ken juf Janny van het basisonderwijs. Onze kinderen zaten bij elkaar in de klas en Janny was juf op dezelfde school. Ik heb Janny ervaren als zeer ervaren juf. Voor elk kind aandacht. Zeg je juf Janny, zeg je kinderen en als kinderen een goed thuishuis nodig hebben zeg ik Janny.  Een vrouw met het hart op de goede plek, altijd belangstellend, sociaal, gedreven en waar kinderen op de eerste plaats komen."
(Diana van der Beek)

"Als leerkracht in het basisonderwijs heb ik een aantal jaren mogen samenwerken met Janny als duo. Janny geeft als geen ander kinderen het gevoel, dat ze zichzelf mogen zijn. Elk kind is uniek. Janny heeft het talent om kinderen zeer goed aan te voelen. Zij weet als geen ander wat een kind nodig heeft. Kinderen voelen zich gewaardeerd door haar. Ook in de samenwerking vond ik haar een plezierig, invoelend en warm mens."
(Saskia Oosterbaan)

"Een Super Juf volgens Thijs mijn zoon....En ik als moeder kan zeggen. Een fijne juf die naar het kind kijkt en het op een positieve manier behandeld.  Denk dat kinderen bij haar een hele fijne tijd hebben en lekker hun zelf kunnen zijn... Wens je veel Plezier en geluk toe, kom graag eens kijken."
(Liesbeth Paap)

"Janny en ik hebben vele jaren in allerlei functies samengewerkt in het PO. Als een kind bij Juf Janny in de klas zat, was het verzekerd van een geweldig schooljaar! Werken als er gewerkt moest worden, maar op zijn tijd ruimte voor een grap en gezelligheid. Leerlingen hingen aan haar lippen als ze een verhaal vertelde! Bij Janny word je gezien. Ieder kind krijgt aandacht. Janny heeft vooral een speciaal gevoel voor iets " afwijkends" en deed daar ook wat mee! Zowel didactisch als gedragsmatig.
Kinderen liet ze in hun waarde, gaf ze vaak een eigen taak, waar ze verantwoordelijk voor waren, waardoor het gevoel van eigenwaarde verbeterde. Jong en oud sprak haar aan, iedereen kende Juf Janny, ook als je niet bij haar in de klas had gezeten!
Kinderen hebben het goed naar hun zin bij Janny. Dat zal bij het thuishuis niet anders zijn! Heel veel succes met deze nieuwe stap!"
(Willemien Adams)

"In de school periode 13-14 en 14-15 kwam onze kleinzoon Jeffrey bij U in de klas op de thorbecke scholengemeenschap met een hele moeilijke start op de lagere school door gezinsomstandigheden,heeft U hem geweldig opgevangen en begeleid in de 2 jaar dat hij bij U in de klas zat en als mentor van Jeffrey U was met recht zijn steun en toeverlaat en had altijd een luisterend oor voor hem,en stond hem bij met raad en daad.  Nu in het derde jaar zie je de vruchten van Uw werk een grote gezellige en leergierige jongen,die veel aan U steun en begeleiding heeft gehad, de schoolcijfers zijn goed hij heeft duidelijk zijn draai gevonden. Wij zijn opa en oma van Jeffrey reuze trots hoe hij alles heeft gedaan maar veel lof gaat naar U voor het vele werk dat U hebt gedaan."
(Joop en Hendrien)

"Onze beide dochters hebben les gehad van Janny op de basisschool. Wat een superjuf, wat een geduld en wat een gezelligheid. Als Janny door de school liep werd ze altijd door kinderen aangesproken, wat een aantrekkingskracht. Ik zou haar dus zeker bij iedereen aanbevelen. Veel succes Janny!!"
(Manon Stroeve)
"Onze dochters Chanice en Lucilla vonden het erg fijn met jou als Juf begleider als er wat was ze konden altijd bij jou terecht. Voor de kindjes die straks bij jou gaan komen kan ik zeggen ze gaan een super leuke tijd te gemoed."
(Miranda van den Hoek)

"Mijn zoon heeft Janny als begeleidster gehad op school, geweldig, heeft oog voor het kind, aandacht en liefde, ook zeker liefde voor t vak. Topper als leerkracht en als mens."
(Jeniene Schuurman)