U bent hier: Home / Thuishuizen / Thuishuis Groen Grut

Thuishuis Groen Grut kinderopvang in Dalfsen

Onze twee dochters van 2 en 4 gaan altijd met plezier naar het Thuishuis. Ze kunnen er zichzelf zijn en zich heerlijk uitleven. Ze hebben aparte setjes kleren voor daar, want vies worden mag van Janny en dat gebeurt dus ook veelvuldig. Janny ervaren wij als een warme, altijd enthousiaste en heel geduldige vrouw, lees meer........

Welkom in Thuishuis Groen Grut, kleinschalige kinderopvang in Dalfsen

Net buiten Dalfsen vindt u onze kleinschalige kinderopvang Thuishuis Groen Grut. In het gastenverblijf achter onze woonboerderij kan en mag uw kind helemaal zichzelf zijn en zich in eigen tempo ontwikkelen. Zoals de naam al doet vermoeden wordt er veel waarde gehecht aan het buiten zijn en -spelen. Dit kan in de grote achtertuin en in het nabijgelegen bos.

Even voorstellen:

Mijn naam is Janny Ellen; eigenaar en vast dagelijks gezicht van Groen Grut. Ik heb ruime ervaring in het zorgen voor en werken met kinderen als moeder, leerkracht en gastouder. Kinderen krijgen in ons Thuishuis volop de kans om zich optimaal te ontwikkelen. Ik geef kinderen graag de ruimte, letterlijk en figuurlijk. "Zelf doen waar het kan en helpen waar het moet".

"Leven en laten leven" 

Dit is mijn motto. Een kind moet kind kunnen zijn. Dat is zorgeloos kunnen spelen en ontdekken. Het kind leert door te doen en te experimenteren. Heerlijk buiten spelen, lekker vies worden,  knuffelen met de dieren, knutselen, (voor)lezen, puzzelen, enz. enz. Er kan en mag heel veel bij Groen Grut, echter altijd wel met oog en oor voor veiligheid, sociale omgangsvormen en respect voor mens en milieu.

  

      

        Praktische informatie

          * Gelegen aan de doorgaande weg van Dalfsen naar Zwolle
          * Geopend op maandag t/m vrijdag van 06.30 - 18.30 uur
          * Betaalbare kinderopvang
          * Eén vaste leidster

 

GRAAG TOT ZIENS IN DALFSEN BIJ THUISHUIS GROEN GRUT!              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel op