Terug

Thuishuis Groen Grut

Welkom in Thuishuis Groen Grut, kleinschalige kinderopvang in Dalfsen

Net buiten Dalfsen vindt u onze kleinschalige kinderopvang Thuishuis Groen Grut. In het gastenverblijf achter onze woonboerderij kan en mag uw kind helemaal zichzelf zijn en zich in eigen tempo ontwikkelen. Zoals de naam al doet vermoeden wordt er veel waarde gehecht aan het buiten zijn en -spelen. Dit kan in de grote achtertuin en in het nabijgelegen bos.

Even voorstellen:

Mijn naam is Janny Ellen; eigenaar en vast dagelijks gezicht van Groen Grut. Ik heb ruime ervaring in het zorgen voor en werken met kinderen als moeder, leerkracht en gastouder. Kinderen krijgen in ons Thuishuis volop de kans om zich optimaal te ontwikkelen. Ik geef kinderen graag de ruimte, letterlijk en figuurlijk. "Zelf doen waar het kan en helpen waar het moet".

Vies worden mag !

Een kind moet kind kunnen zijn. Dat is zorgeloos kunnen spelen en ontdekken. Het kind leert door te doen en te experimenteren. Heerlijk buiten spelen en natuurlijk mag je daarbij lekker vies worden! Verder kan je er lekker knuffelen met de dieren, knutselen, (voor)lezen, puzzelen, enz. enz. Er kan en mag heel veel bij Groen Grut, maar we zijn wel zuinig op (en zorgen goed voor) elkaar, dieren en planten.

Praktische informatie

  • Gelegen aan de doorgaande weg van Dalfsen naar Zwolle
  • Geopend op maandag t/m vrijdag van 06.30 - 18.30 uur
  • Betaalbare kinderopvang
  • Eén vaste leidster

GRAAG TOT ZIENS IN DALFSEN BIJ THUISHUIS GROEN GRUT!

Thuishuis Groen Grut

Janny Ellen Poppenallee 9 7722 KW Dalfsen
06-83165814
LRK: 105502741 (VGO)