Terug

Thuishuis Gersa

Bent u op zoek naar een fijne kinderopvang? Thuishuis Gersa is een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar. De eigenaresse is één van de vaste leidsters op de groep waardoor de opvang heel persoonlijk wordt voor ouders en kinderen.

Wat biedt Thuishuis Gersa?

Thuishuis Gersa biedt een veilige omgeving waar kinderen van 0 tot 12 jaar mogen spelen, knutselen, zingen en nog veel meer. We vinden het erg belangrijk dat kinderen zich bij ons thuis voelen en plezier kunnen maken.

Waar vindt u ons

Onze kinderopvang bevindt zich aan de rand van het dorp Ternaard, vlakbij het voetbalveld. Er is genoeg ruimte om lekker veel buiten te spelen. Het voetbalveld gebruiken we om leuke activiteiten te doen. Onze binnenruimte heeft een gezellige sfeer en biedt genoeg mogelijkheden voor zowel jonge als oudere kinderen. Kinderen kunnen

hier heerlijk spelen en ontdekken met de verschillende speel- en ontwikkelingsmaterialen. Ze kunnen zich vermaken in de bouwhoek of huishoek, verkleden, puzzelen, knutselen en nog veel meer.

Even voorstellen...

Mijn naam is Gersa Brander, het vaste gezicht en eigenaresse van Thuishuis Gersa. Na mijn opleiding tot pedagogische medewerker heb al veel kinderen opgevangen op verschillende locaties. En sinds 2017 doe ik dat in mijn eigen kinderopvang, in Ternaard. Ik doe dit werk met veel plezier en kan er al mijn creativiteit in kwijt. Dat kinderen zich bij ons thuis voelen is voor mij erg belangrijk.

Praktisch

  • Flexibele opvang per uur en niet per dagdeel
  • Open van maandag t/m vrijdag van 7.00 – 18.00 uur
  • Kleine groep met een vaste leidster
  • Veel ruimte buiten en binnen

Stichting Thuishuis

Thuishuis Gersa is aangesloten bij Stichting Thuishuis die toeziet op de kwaliteit en veiligheid o.a. door ervoor te zorgen dat ik als leidster op de hoogte blijf van alle ontwikkelingen op het gebied van kinderopvang.

Opvang is goedkoper dan u denkt..

Wij sluiten een contract met u af voor de uren die u per maand afneemt, u hoeft dus geen hele dagdelen af te nemen waar u geen gebruik van maakt. Een aantal vakantieweken dat Thuishuis Gersa  gesloten is betaalt u helemaal niets. Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de netto uurprijs. Dat alles maakt dat de kinderopvang bij Thuishuis Gersa heel betaalbaar is. Bij tarieven kunt u hier meer over lezen.

Thuishuis Gersa

Gersa Brander De Groedse 9-B 9145 RG Ternaard
06-23606494
LRK: 330606104 (KDV) LRK: 207773610 (BSO)