Terug

Reacties van ouders

Hier kunt u een aantal reacties lezen van ouders die hun kind(eren) bij Thuishuis Droomland hebben voor kinderopvang.  

We zijn erg blij met Jolanda en Thuishuis Droomland. Ons meisje heeft het erg naar haar zinen dus gaan wij met een gerust hart werken. Waar nodig heeft Jolanda een goede/lieve achterwacht, zodat wij verzekerd zijn van goede opvang!

Lieve Jolanda, je bent een lieve schat! Dankjewel voor alle mooie dagen! 

Het bevalt ons erg goed bij jou Jolanda! De manier waarop je gestart bent en de sfeer, een ontzettend gezellige, correcte, creatieve gastouder en daarnaast zeer flexibel! Onze complimenten daarvoor!

Ga zo door! Wij brengen onze zoon met veel plezier naar Jolanda en willen het anderen zeker aanbevelen! 

Jolanda accepteert ieder kind zoals het is. Geeft geen waardeoordeel. Denkt vanuit het positieve van een kind!

 Bedankt voor alle liefdevolle zorgen in het afgelopen jaar. Een jaar met hoogtepunten en dieptepunten, met een lach en met een traan. Maar vooral een jaar waarin je wederom hebt laten zien hoe waardevol je voor ons gezin bent!

Wij zijn nog altijd erg blij dat we destijds voor Thuishuis Droomland hebben gekozen. Ons meisje heeft het hier enorm naar haar zin. Bedankt daarvoor!

 Lieve Jolanda, dankjewel dat je altijd voor ons klaar staat.

 Dankjewel voor die altijd stralende glimlach en voor dat jij onze superoppas bent! 

Sterke punten van Thuishuis Droomland vind ik het persoonlijke karakter,  kleinschaligheid en professionaliteit.

Lieve Jolanda, Bijna 4 jaar geleden kwamen we voor het eerst met N. bij jou. Voor ons allen niet onbekend aangezien J. ook al bij jou kwam. Wat hebben we veel meegemaakt in 4 jaar tijd en wat ben je ons tot steun geweest. In alle vertrouwen hebben wij onze kinderen bij jou achter gelaten. Samen hebben we gelachen en gehuild. Ons zorgen gemaakt, N's handje vastgehouden in het ziekenhuis en gelachen om haar 'streken'.  In woorden kan ik niet uitdrukken hoe dankbaar en blij ik ben met jouw aandacht, zorg en liefde. Dank je wel, lieve, lieve Jolanda!