U bent hier: Home / Thuishuizen / Thuishuis Droomland

Kinderopvang Thuishuis Droomland in Appingedam

“Jolanda accepteert ieder kind zoals het is. Geeft geen waardeoordeel. Denkt vanuit het positieve van een kind!" 

"Wij zijn nog altijd erg blij dat we destijds voor Thuishuis Droomland hebben gekozen. Ons meisje heeft het hier  enorm naar haar zin. Bedankt daarvoor!"  Meer reacties van ouders.....

 

Kleinschalige kinderopvang, een plek waar je je veilig en geborgen voelt, jezelf kunt zijn en heerlijk binnen- en buiten kunt spelen!

Waar in Appingedam vindt u deze kinderopvang?

In een rustige straat en kinderrijke omgeving, aan de rand van Appingedam vindt u kinderopvang Thuishuis Droomland. Het Thuishuis ligt prachtig met een mooi en ruim uitzicht over de landerijen.

Daarom deze kinderopvang

  • kleinschalig, max. 6 kinderen
  • een vaste leidster met achterwacht
  • aparte slaapkamertjes en kindertoilet
  • grote tuin met veel speelmogelijkheden
  • heel betaalbaar!

       

Even voorstellen...

Mijn naam is Jolanda Kolk-Walker (1972) en ik ben getrouwd met Bert en samen hebben we een dochter Melissa (2004). De poezen Lola en Lotje en de hond Roxy maken het gezin compleet en zijn regelmatig in het Thuishuis te vinden. 

 


De achterwacht/vrijwilligster Thamar van Middelkoop zal geregeld een keer aanwezig zijn. Zo is de opvang tijdens ziekte en dergelijke altijd gegarandeerd.

Zo gaat het  hier...

100_4904.JPGGezelligheid en warmte, dat is wat de kinderen krijgen wanneer ze bij deze kinderopvanin Appingedam komen. In de nieuwe aanbouw achter het huis is veel ruimte om te spelen.

Jolanda besteed veel aandacht aan samen lezen, 
knutselen, spelen en delen. De aangrenzende tuin ligt heerlijk beschut, heeft een zandbak en allerlei leuke speelmogelijkheden.


Kinderopvang; minder duur dan u denkt.lekker buiten eten

Wij maken een contract voor de uren die u nodig heeft, dus geen verplichte afname
van lange dagdelen. Een aantal vakantieweken betaalt u niets. En van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de netto uurprijs. Dat alles maakt dat de kinderopvang bij Thuishuis heel betaalbaar is. Kijk voor meer informatie op kosten kinderopvang Appingedam.  

Praktisch

  • opvang voor kinderen van 0 - 4 jaar
  • open van maandag t/m donderdag van 7.30 - 18.00
  • 47 weken per jaar open
  • goed bereikbaar vanaf de weg van Delfzijl naar Groningen

 

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met Jolanda Kolk om even een kijkje te komen nemen. De koffie, thee en limonade staan altijd klaar. Bel 06-50481950 of mail ons via info@thuishuisdroomland.nl

Deel op
gearchiveerd onder: ,