U bent hier: Home / Thuishuizen / Thuishuis Dribbel

Kinderopvang Thuishuis Dribbel in Oldehove

“Het voelt veilig en vertrouwd voor zowel de kinderen als ook voor mij.”
“Dit is een lieve, betrokken opvang.”
"
Sterke punten van Thuishuis Dribbel vind ik: betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid.”

Uitspraken van ouders in het oudertevredenheidsonderzoek 

Thuishuis Dribbel

Thuishuis Dribbel ligt in het centrum van Oldehove en is gevestigd in een voormalig winkelpand. 

Contact

Thuishuis Dribbel heeft een vrolijke speelkamer en twee slaapkamers met veilige duobedjes. 

Achter het huis hebben wij een speelplaats zodat we ook lekker buiten kunnen spelen.

Bij Thuishuis Dribbel  wandelen en knutselen we. We maken muziek, verkleden ons, lezen een boekje en natuurlijk gaan we ook  lekker vrij spelen. Ook werken wij met het VVE programma Uk & Puk.


Ervaren begeleiding

Mijn naam is Hermie Hulshoff en ik ben eigenaresse en het vaste gezicht van Thuishuis Dribbel. 

VervenNadat ik de opleiding van stichting Thuishuis afgerond had, ben ik met ingang van 1 november 2004 begonnen met Thuishuis Dribbel als gastouder. 

Ik heb zelf twee kinderen en toen ze nog klein waren, was ik oppasmoeder. Ik vind werken met kinderen erg leuk en ik vind daarbij huiselijkheid en geborgenheid erg belangrijk. 

Ik heb in 2011 de opleiding SAW/PW-3 afgesloten en per 1 juli 2011 is Thuishuis Dribbel een kindercentrum waarin maximaal 10 kinderen gelijktijdig opgevangen kunnen worden. Kleinschalige kinderopvang waarbij ieder kind de aandacht krijgt die het nodig heeft en waar het huiselijk en vertrouwd is.

Daniëlle Zuidema werkt bij ons. Zij heeft de opleiding SPW-3 kinderopvang en werkt al enkele jaren bij ons als vast invalkracht. 

Waar in Oldehove  vindt u deze kinderopvang?

Thuishuis Dribbel is gevestigd aan de Molenstraat 2 in Oldehove en is goed bereikbaar vanuit de dorpen Niehove, Kommerzijl, Den Ham, Saaksum, Ezinge en Houwerzijl.

Openingstijden & opvangleeftijd kinderen

Thuishuis Dribbel vangt kinderen op van 0 tot 13 jaar. Er worden maximaal 10 kinderen opgevangen. Thuishuis Dribbel is 47 weken geopend. De openingstijden zijn maandag tot en met donderdag van 07.30-17.30 uur. Op nationale feestdagen is Thuishuis Dribbel gesloten.

Betaalbare kinderopvang

Er wordt bij Thuishuis niet gerekend met dagdelen, zoals bij veel kinderdagverblijven. De ouder betaalt alleen de uren die voor de opvang zijn afgesproken. Bovendien hoeft u de (vakantie)weken, dat het Thuishuis gesloten is, niet te betalen.

Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de uurprijs van € 6,79. Bij kosten kinderopvang Oldehove kunt u hierover meer lezen.

Wilt u meer weten over deze leuke kinderopvang? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Neem hiervoor contact op met Hermie Hulshoff: 06-10373572 of 0594-597035

Deel op
gearchiveerd onder: ,