Terug

Thuishuis Doerak

Kleinschalige kinderopvang in Makkum.

Thuishuis Doerak is een kleinschalig kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 12 jaar in Makkum. Een plek waar het kind centraal staat en waar activiteiten met de kinderen worden ondernomen. De eigenares van het Thuishuis is altijd aanwezig op de groep waardoor de kinderen een goede band met haar opbouwen. 

Wie is de leidster?

Mijn naam is Nathalie Hollerman en ik ben het vaste gezicht van Thuishuis Doerak. Ik heb 6 jaar lang kinderen opgevangen als franchise gastouder in een speciaal verbouwde ruimte aan huis. Het werken als gastouder beviel me heel goed, maar ik wilde meer ruimte met meer  mogelijkheden. Meer binnen- en buitenruimte waar de kinderen kunnen spelen en gezellige knutsel activiteiten kunnen ondernemen. Ook wil ik  opvang bieden aan kinderen die naar school gaan (BSO).

Deze ruimte heb ik gevonden in woonzorgcentrum  Avondrust. Ondanks de grotere ruimte is de opvang in het Thuishuis kleinschalig van karakter. Het spreekt mij aan, goed contact te hebben met de kinderen en hun ouders en dit is mogelijk, doordat ik het vaste gezicht op de groep ben.

Waar in Makkum vindt u deze leuke kinderopvang ?

Thuishuis Doerak is te vinden in woonzorgcentrum Avondrust. Het klinkt misschien vreemd om een kinderdagverblijf te hebben in een woonzorgcentrum, maar dat is het niet! Op een natuurlijke wijze komen deze leeftijdsgroepen tot stimulerende interacties. Door gezamenlijke activiteiten te ondernemen, zoals spelletjes doen, liedjes zingen, verjaardag vieren of tekenen. Voor beide generaties is het een absolute meerwaarde samen activiteiten te ondernemen!

Praktisch:

  • Het Thuishuis is geopend van maandag t/m vrijdag
  • Openingstijden:  7.00 uur tot 18.00 uur.  
  • Een vaste leidster die kinderen en ouders goed kent
  • Contracten op uurbasis

Betaalbare kinderopvang

Er wordt bij Thuishuis Doerak niet gerekend met dagdelen, zoals bij veel kinderdagverblijven. De ouder betaalt alleen de uren die voor de opvang zijn afgesproken. Bovendien hoeft u de (vakantie) weken niet te betalen dat het Thuishuis is gesloten. Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u minder dan de uurprijs. Bij tarief kinderopvang Makkum kunt u hierover meer lezen.

Thuishuis Doerak

Nathalie Hollerman Kerkeburen 66 8754 EB Makkum
06-28846740
LRK: 111537952 (KDV) LRK: 175438663 (BSO)