Terug

Thuishuis de Goudvinkjes

Kinderopvang Thuishuis De Goudvinkjes in Groningen (Vinkhuizen)

Wie past er op de kinderen?

Hallo kleine en grote mensen, ik ben Priscilla en eigenaar van Thuishuis De Goudvinkjes. Het runnen van een kinderdagverblijf is altijd al mijn droom geweest. De kinderen een leuke, leerzame dag bezorgen op de opvang wilde ik graag zelf regelen. Voordat ik mij kundig genoeg kon noemen heb ik een pedagogische (HBO Pedagogiek) opleiding afgerond. Verder heb ik veel ervaring opgedaan in de kinderopvang, op verschillende niveaus. Ik geniet van het plezier dat kinderen hebben wanneer ze aan het spelen zijn. Ik meng mij dan graag in hun spel en ondertussen houd ik hun ontwikkeling in de gaten. Ik sta dan ook zelf de hele dag op de groep. Een vrolijk kind maakt mij een gelukkig mens!

Wat wordt er aangeboden?

Bij Thuishuis De Goudvinkjes wordt kleinschalige kinderopvang aangeboden. 

De groepen zijn klein en er is altijd een vast gezicht. Zo krijgt elk kind de aandacht waar het behoefte aan heeft en ontstaat er een speciale band met elk kind. Bovendien vindt de betaling per uur plaats, dus betaalbare kinderopvang!

Wat is betaalbare kinderopvang?

Er wordt bij Thuishuis niet gerekend met dagdelen, zoals bij veel kinderdag- verblijven, de ouder betaalt alleen de uren die voor de opvang zijn afgesproken.Bovendien hoeft u de (vakantie)weken niet te betalen dat het Thuishuis gesloten is. Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de uurprijs. Bij tarieven kunt u hierover meer lezen.

Voor wie is Thuishuis De Goudvinkjes?

Thuishuis De Goudvinkjes biedt opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 
0 tot 12 jaar.

Waar in Vinkhuizen vindt u Thuishuis de Goudvinkjes?

Thuishuis De Goudvinkjes is gevestigd op een centraal punt in Vinkhuizen-Noord, in een activiteitencentrum. Het voordeel hiervan is dat er samenwerking mogelijk is met de andere gebruikers van het gebouw.

Er worden o.a. gezamenlijke activiteiten georganiseerd. Verder heeft het gebouw een grote buitenspeelplaats en zijn er voldoende parkeermogelijkheden.

Wanneer is Thuishuis De Goudvinkjes geopend?

Thuishuis De Goudvinkjes is 50 weken per jaar geopend van maandag t/m vrijdag van 07:30 uur tot 18:00 uur. In overleg zijn andere openingstijden mogelijk.

Contact

Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend langskomen? Neem dan gerust contact op! 
Priscilla Gadjri: 06- 879 699 98 / info@thuishuisdegoudvinkjes.nl 

Thuishuis de Goudvinkjes

Priscilla Gadjri Goudlaan 297 9743 CH Groningen
06-87969998
LRK: 130997134 (KDV) LRK: 116957384 (BSO)