Terug

Thuishuis de Torteltuin

Kinderopvang Thuishuis de Torteltuin in Groningen is als een tweede thuis

Waar het bij Thuishuis de Torteltuin om draait is dat een kind zich thuis en veilig voelt zodat het zich optimaal kan ontwikkelen. Er heerst een gezellige, huiselijke en veilige sfeer. Door de kleinschaligheid is er veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en de ouders. We werken met een vast dagprogramma zodat het kind weet waar het aan toe is. 

  • opvang en begeleiding aan kinderen van 0 tot 4 jr   
  • open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 - 18.00. 
  • een vaste leidster die kinderen en hun situatie goed kent 

De leidster van deze kinderopvang in Groningen

Mijn naam is Martine Haasdijk-de Vries en ik ben eigenaar van Thuishuis de Torteltuin. Samen met mijn man André en twee kinderen Ewout (2010) en Annelieke (2012) woon ik in de wijk De Wijert-Zuid in de stad Groningen.

Hiervoor heb ik gewerkt als verpleegkundige en als lerares in het basisonderwijs. Sinds ik zelf kinderen heb, heb ik ervaren dat een veilige en gezellige opvang voor kinderen erg belangrijk is. Het is geweldig om dit zelf te kunnen bieden. Daarom heb ik nu mijn eigen kinderdagverblijf, Thuishuis de Torteltuin.

Wat biedt deze kinderopvang in de Wijert Zuid?

Thuishuis de Torteltuin ligt in de groene wijk De Wijert-Zuid. We wandelen graag en gaan dan naar de paardjes, schapen, ezels en het hangbuikzwijn, naar de vijver met de eendjes of langs de verschillende speeltuintjes. 

Thuishuis de Torteltuin biedt een veilige, gezellige en liefdevolle opvang voor uw kind. De opvang vindt plaats in een woning die veilig en kindvriendelijk is ingericht.
We gaan in op de belevingswereld van het kind en werken met thema’s, zoals de  verschillende seizoenen.

Visie

Ik wil kinderen met mijn Thuishuis een veilige plek bieden, een tweede huis. Kinderen hebben behoefte aan liefde, veiligheid, ontdekken, onderzoeken, experimenteren en spelen. Wat ik heel belangrijk vind bij de opvang is dat er wordt voldaan aan de drie basisbehoeften: relatie (welkom zijn), competentie (capaciteiten) en autonomie (onafhankelijkheid).

Een kind moet opgroeien in een veilige en liefdevolle omgeving, een kind moet zich competent voelen (geloven in eigen kunnen). Dit bereik je door positieve verwachtingen te hebben en het kind succeservaringen op te laten doen. En als laatste heeft een kind de behoefte aan zelfstandigheid, door zelf te onderzoeken en te experimenteren en keuzes te maken.

Voor meer informatie kunt u kijken in mijn pedagogisch beleidsplan.

Kinderopvang: goedkoper dan u denkt!

U ontvangt een contract voor de afname van een hele dag,  een dag is bij Thuishuis de Torteltuin 10,5 uur. Een aantal vakantieweken, wanneer het Thuishuis dicht is, betaalt u niet. 
En van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de netto uurprijs.

Bij tarief kinderopvang Groningen De Wijert kunt u hier meer over lezen en ziet u rekenvoorbeelden. 

Stichting Thuishuis

Stichting Thuishuis is een franchiseorganisatie waarbij mijn Thuishuis is aangesloten. Deze Stichting behoort tot de beste kinderopvang in Noord-Nederland.
Er zijn  ca. 50 Thuishuizen aangesloten die dienstverlening op maat krijgen door o.a. jaarlijkse cursussen, workshops en kinder-EHBO. Wat ik belangrijk vind is dat de Stichting staat voor kwaliteit. Er worden o.a. huisbezoeken gedaan waardoor ouders er zeker van kunnen zijn dat de kwaliteit geleverd wordt en dat die gewaarborgd blijft. Lees meer...

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Martine Haasdijk-de Vries. 06-15015142 / info@thuishuisdetorteltuin.nl

Thuishuis de Torteltuin

Martine Haasdijk Bordewijklaan 155 9721 WD Groningen
06-15015142
LRK: 352439220 (GOB) LRK: 298862074 (KDV)