Terug

Thuishuis de Speelhoek

Thuishuis de Speelhoek biedt o.a. dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang, vakantieopvang en incidentele opvang.

Kleinschalige, gezellige kinderopvang

Zoekt u naar een warme, veilige en speelse omgeving waarin kinderen zichzelf kunnen zijn en zich prima kunnen ontwikkelen? Dan bent u bij Thuishuis de Speelhoek aan het goede adres! Thuishuis de Speelhoek biedt o.a. dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang, vakantieopvang en incidentele opvang. Meer weten over de verschillende soorten opvang? Dat kan hier

Waar in Munnekeburen?

Thuishuis de Speelhoek is een kleinschalig kindercentrum (KDV en BSO) met een kindvriendelijke en huiselijke inrichting. U vindt Thuishuis de Speelhoek in het multifunctioneel centrum De Drie Turven in Munnekeburen samen met samenwerkingsschool De Aventurijn en de sporthal is op loopafstand. Vanuit de omliggende dorpen Scherpenzeel, Langelille, Kuinre, Nijetrijne, Echtenerbrug, Oldelamer prima bereikbaar.

Net een groot gezin

Thuishuis de Speelhoek biedt een combinatie van kleinschalige kinderopvang ( 0 tot 4 jaar), peuteropvang ( 2 tot 4 jaar) en buitenschoolse opvang ( 4 tot en met 12 Jaar).Hier is bewust voor gekozen. Het stimuleert kinderen om rekening met elkaar te houden. Jongere kinderen kunnen zich optrekken aan het voorbeeld dat de oudere kinderen geven.

Wie is de leidster?

In Thuishuis de Speelhoek ben ik, Jeannette Koopmans, het vaste gezicht op de groep. Ik ben 9 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang en daarna begonnen als zelfstandig gastouder. De liefde die een kind geeft en die ik aan de kinderen mag geven is en blijft bijzonder. Elke dag geniet ik van de kinderen. Het was altijd een droom van mij om een eigen kinderopvang te starten. En met de professionele ondersteuning van Stichting Thuishuis is deze wens in vervulling gegaan. Naast eigenaresse van Thuishuis de Speelhoek ben ik ook kindercoach, trainster Rots & Water en docent Nederlandse babygebaren.

Thuishuis de Speelhoek

Het Thuishuis is een tweede huis voor de kinderen en ouders. Een omgeving waar de kinderen zich gewaardeerd en geborgen voelen. Een plek waar je erbij hoort, waar je jezelf kan zijn en waar aandacht is voor jouw verhaal en emoties. Ieder kind krijgt de ruimte zijn eigen ontwikkeling te volgen. Naast de vaste zorgmomenten is er alle ruimte voor diverse activiteiten als spel, zingen, knutselen en voorlezen. Kinderen krijgen alle ruimte om binnen te spelen, maar ook zeker buiten. Vrij spelen staat centraal want spelen is plezier hebben en dingen doen waar je zin in hebt, is leren. Kinderen kunnen ook ontspannen en uitrusten in het Thuishuis. Meer lezen over de verschillende activiteiten kan hier en over lopende projecten kan hier.

Praktische informatie

- 49 weken per jaar geopend,zie ook sluitingsdagen 
- openingstijden: maandag t/m vrijdag 07:00 tot 18:00 uur
- kinderopvang voor kinderen van 0-13 jaar
- vaste leidsters en veel flexibiliteit

Betaalbare kinderopvang

Thuishuis rekent niet in dagdelen, de ouder betaalt alleen de uren die voor de opvang zijn afgesproken. Bovendien hoeft u de (vakantie) weken niet te betalen dat het Thuishuis gesloten is. Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de uurprijs.

Bij tarief kinderopvang Munnekeburen  kunt u hier meer over lezen en vindt u ook rekenvoorbeelden.

Meer informatie of vrijblijvend langskomen?

Dat kan altijd! Daarvoor kunt u contact opnemen tijdens werkuren op het telefoonnummer 06-45474124 of via thuishuisspeelhoek@hotmail.com.

Thuishuis de Speelhoek

Jeannette Koopmans Kerkeweg 10-A 8485 JJ Munnekeburen
06-45474124
LRK: 413045717 (KDV) LRK: 230992225 (BSO)