Terug

De beste kinderopvang van Friesland!

Thuishuis De Lytse Haskes heeft de Kinderopvang Award gewonnen voor de beste kinderopvanglocatie in Friesland. Deze award is gebaseerd op de meningen van ouders.

Reacties van ouders

Waar het gemiddelde cijfer landelijk op een 8.9 uitkwam, scoorde thuishuis De Lytse Haskes een 9,7. De Kinderopvang Awards is op 15 juni uitgereikt tijdens de Opiness Kinderopvang Inspiratiedag in Ede.

Wilt u weten wat de ouders vinden van de opvang bij Thuishuis De Lytse Haskes? Hieronder staan uitspraken van ouders. Ook kunt u de reviews van ouders die hebben geleid tot de Award hier nalezen.

De mening van ouders:

"Eerst ging ons middelste kind en nu gaat onze jongste naar deze opvang. Ze hebben een speelse, creatieve, uitdagende en gezellige tijd met hun vriendjes. De leidsters zijn goed opgeleid en weten wat ze moeten doen in elke situatie" .

" Een hele fijne en mooie locatie met veel speelplezier voor de kinderen, zowel binnen als buiten. Wij zijn als ouders zeer tevreden!"

" Een prima kinderopvang! Fijne samenwerking tussen kinderopvang en ouders. En ze denken in mogelijkheden" .

" Een super opvang waar de kindjes heerlijk kunnen spelen en kennis kunnen maken met dieren. Een gezellig en vertrouwd onderkomen voor je kind. Een echte aanrader!"

" Een super kinderopvang! Flexibel, mensgericht, informeel en hartelijk!"

" De kinderopvang is veilig en de leidsters zijn betrokken bij de kinderen, actief met de kinderen en vertrouwd."

" Een hele goede kinderopvang, mede door persoonlijke benadering en betrokken medewerkers!"

" Een super leuke en mooie plek, zowel voor kind als de ouders".