U bent hier: Home / Thuishuizen / Thuishuis De Lytse Haskes

Kleinschalige kinderopvang, Thuishuis De Lytse Haskes in Oudehaske

Winnaar Kinderopvangaward FrieslandThuishuis De Lytse Haskes is HET BESTE KINDERDAGVERBLIJF VAN FRIESLAND 2017 geworden en 2e van Nederland!! Ouders geven gemiddeld een 9,7!  

Fantastische plek op de boerderij, heerlijke plek om buiten te kunnen spelen, leuke omgang met dieren, mooie schuurspeelplek bij slecht weer. Lieve en ervaren dames die alles uit de kast halen om er een leuke (opvang) dag van te maken voor de kinderen. Wij voelen er ons zeer op ons gemak en welkom ook als ouders!  Lees meer.......

 

Spelen op de boerderij, wie wil dat nou niet!!

 

Leuke kinderopvang in Oudehaske    

Thuishuis De Lytse Haskes vindt u net buiten het dorp Oudehaske. 
De schuur is verbouwd tot opvangruimte, ook is in de schuur een mooie binnen speelplaats gemaakt waar de kinderen bij slecht weer kunnen spelen. 
De buitenspeelplaats is een mooie groene ruime omgeving waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ontdekken! En daar is natuurlijk ook iedere dag even tijd om bij de dieren te kijken.  Wat biedt Thuishuis De Lytse Haskes? Met z'n allen naar de "grote" boerderij

  • Kleinschalige opvang voor kinderen van 0 - 4 jaar.
  • Een vast gezicht op de groep 
  • Veel buiten spelen, bij slecht weer spelen in de schuur. 
  • Mogelijkheid om te ontdekken. Vies worden mag!  
  • Verzorgen van de dieren zoals: geiten, schapen, kippen en konijnen 
  • Structuur, warmte en veiligheid

 

Openingstijden.

Thuishuis De Lytse Haskes is maandag t/m vrijdag geopend van 07:00 tot 18:30.
De sluitingsdagen vindt u hier.

Een vaste leidster

Mijn naam is Stien Ploegstra (1987) . Het vaste gezicht van Thuishuis De Lytse Haskes. Ik ben getrouwd met Remko Ploegstra en samen hebben we 2 dochters, Susan (2013) en Brecht (2016). Sinds 2014 wonen we in Oudehaske.

In 2008 ben ik gestart als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. In 2012 vond ik het tijd om te starten als gastouder en vanaf 2015 heb ik mijn eigen Thuishuis!

Het werken met kinderen is voor mij ieder dag weer een feest, elke dag de kinderen weer een vertrouwd en gezellige plekje bieden is wat ik wil! 
Doordat ik de vaste leidster ben ken ik de kinderen en hun persoonlijke situatie goed, kinderen en ouders voelen zich daardoor snel vertrouwd. 

Kinderopvang : goedkoper dan u denkt! 

U maakt een contract voor de uren die u nodig heeft, dus geen verplichte afname van lange dagdelen. Een aantal vakantieweken, wanneer het Thuishuis dicht is betaalt u niets. 
En van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de netto uurprijs.

Dat alles maakt dat de kinderopvang bij Thuishuis heel betaalbaar is. Bij tarief kinderopvang Oudehaske kunt u hier meer over lezen en ziet u rekenvoorbeelden. 

Meer informatie of langs komen om kennis te maken? 
Neem gerust contact op met Stien Ploegstra: 06-13455613  thuishuisdelytsehaskes@gmail.com
 

Deel op