Terug

Thuishuis de Kleine Gast

Professioneel en toch heel huiselijk

Waar vindt u deze kinderopvang in Opende?

Thuishuis De Kleine Gast is goed bereikbaar en ligt aan een doorgaande weg naar de A7. De kinderopvang is ook goed te bereiken vanuit Surhuisterveen. Er is een ruime parkeerplaats waar u kunt parkeren en veilig de weg weer op kunt rijden.

Thuishuis De Kleine Gast is een gezellige kinderopvang met een lieve enthousiaste leidster. Voor de kinderen is het elke keer weer een feestje. Er is zowel binnen als buiten veel ruimte om te spelen. Er wordt geknutseld, gewandeld, voorgelezen en gespeeld. Maar er is ook voldoende gelegenheid om, indien nodig, even tot rust te komen. De kinderen zijn zelfs mee geweest naar de bibliotheek!
Wij zijn erg tevreden en kunnen deze kinderopvang zeker aanraden!

Lees meer reacties van ouders...

Wat biedt deze kinderopvang?

Professioneel en toch heel huiselijk. Met deze steekwoorden kunt u de kinderopvang in Opende prima omschrijven. Iedere werkdag vangt Foekje hier kinderen op van 0-9 jaar. Dat doet ze met veel toewijding en plezier, dus kom gerust eens kijken om kennis te maken! 

Daarom dit Thuishuis:

  • kleinschalige kinderopvang
  • voor kinderen van 0-9 jaar
  • veel buitenruimte
  • open: maandag t/m vrijdag van 7:00 - 18:00
  • 5 vakantieweken betaalt u niet, zie vakantie

De leidster, Foekje de Haan ...

Foekje de Haan leidt Thuishuis De Kleine Gast. Ze is getrouwd met Sake en samen hebben ze 5 kinderen. Na jaren in de verpleging te hebben gewerkt gooide ze het roer om. Haar ervaring in de zorg en de ervaring met haar eigen kinderen deed haar besluiten om een eigen kinderopvang te beginnen. Foekje is de spil van de onderneming en het vaste gezicht voor ouders en kinderen. Ze biedt ieder kind de ruimte om te spelen, te groeien en zich te ontwikkelen .
De opvang voldoet uiteraard aan de wettelijke eisen van de GGD en Foekje werkt conform haar pedagogisch beleidsplan.  

Nieuwe 'locatie'

Met ingang van 15 december 2015 is Thuishuis De Kleine Gast overgegaan van gastouderopvang (in de eigen woning) naar een kleinschalig kindercentrum in een prachtige eigen locatie bij de woning. Een vrolijke lichte speelruimte, een rustig gelegen slaapkamer en heel veel buitenruimte waar de kinderen lekker kunnen spelen. Kom maar eens kijken hoe mooi het is geworden...

Kinderopvang is goedkoper dan u denkt

Uw kinderen hier op laten vangen is heel betaalbaar. U betaalt namelijk geen dagdelen maar alleen de uren die u afspreekt. En een aantal vakantieweken betaalt u niets. Bovendien kunt u bij de overheid kinderopvangtoeslag aanvragen waardoor u een deel van de kosten terug krijgt. 

Kijk voor meer informatie en rekenvoorbeelden op tarieven.

Weten of deze kinderopvang in Opende wat voor uw kinderen is? Neem gerust contact op!

Kom langs, bel (0594)-659801 / 06-48311597 / of mail thuishuis.dekleinegast@kpnmail.nl 

Thuishuis de Kleine Gast

Foekje de Haan Scheiding 7 A 9865 VA Opende
0594-659801 06-48311597
LRK: 182898660 (KDV) LRK: 113196568 (BSO)