Terug

Thuishuis de Bokkesprong

Zoekt u een veilige, warme, professionele plek voor uw kind? Op een boerderij? Dan is dit misschien de opvang die u zoekt.

Er zijn weer plekjes

Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom op maandag t/m donderdag vanaf 7:00 uur.
Nieuwsgierig geworden? Maak vrijblijvend een afspraak om te komen kijken. U bent van harte welkom!

Waar in Ulrum?

Thuishuis De Bokkesprong is een kleinschalig kinderdagverblijf op een boerderij op een mooie plek, midden in het groen, net buiten Ulrum. Het Thuishuis is goed bereikbaar vanuit de omliggende dorpen zoals Vierhuizen, Zoutkamp, Houwerzijl, Hornhuizen, Kloosterburen en Lauwersoog.

We zijn zeer tevreden met Thuishuis de Bokkesprong en met Ria Bokje. We laten ons kind met een gerust gevoel bij haar. Ze is professioneel, kind- en ontwikkelingsgericht en duidelijk naar ouders. Kortom: we zijn blij met deze plek.

Ons kind wordt opgevangen in een bijzondere omgeving/sfeer van het boerderij leven, en er is een leuke tuin om van alles (zelf) te ontdekken.

Betaalbare kinderopvang

We rekenen bij Thuishuis niet  met dagdelen, zoals bij veel kinderdagverblijven, de ouder betaalt alleen de uren die voor de opvang zijn afgesproken. Bovendien hoeft u de (vakantie)weken niet te betalen dat het Thuishuis gesloten is.

Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de uurprijs. Bij tarieven kunt u hierover meer lezen. 

Thuishuis De Bokkesprong. Een plek;

  • met vrolijk ingerichte ruimtes,
  • waar we werken met VE-programma Uk & Puk,
  • met een mooie buitentuin, 
  • waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen samen met leeftijdsgenootjes.

Begeleiding

Vanaf 2005 heb ik, Ria, het voorrecht om de kinderen die op deze plek komen te mogen begeleiden. Het is fantastisch om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en hoe ze groeien van baby tot kleuter. Van oorsprong ben ik kleuterleidster en heb daarna als groepsleerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Ik vind het heerlijk om mijn eigen kinderdagverblijf te runnen.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere opvangplek? Maak dan een afspraak om eens te komen kijken en de sfeer te proeven. Neem hiervoor contact op met mij via 0595-402958 of  riabokje@hotmail.com 

Thuishuis de Bokkesprong

Ria Bokje Wester Aikemapad 1 9971 BJ Ulrum
0595-402958
LRK: 165282757 (KDV)