U bent hier: Home / Thuishuizen / Thuishuis De Bokkesprong

Kinderopvang Thuishuis De Bokkesprong in Ulrum (De Marne)

Zoekt u een veilige, warme, professionele plek voor uw kind? Op een boerderij? Dan is dit misschien de opvang die u zoekt.

“We zijn zeer tevreden met Thuishuis de Bokkesprong en met Ria Bokje. We laten ons kind met een gerust gevoel bij haar. Ze is professioneel, kind- en ontwikkelingsgericht en duidelijk naar ouders. Kortom: we zijn blij met deze plek.”

“Ons kind wordt opgevangen in een bijzondere omgeving/sfeer van het boerderij leven, en er is een leuke tuin om van alles (zelf) te ontdekken.”

Er zijn weer plekjes .... 

Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom op maandag t/m vrijdag vanaf 7:00 uur.
Nieuwsgierig geworden? Maak vrijblijvend een afspraak om te komen kijken. U bent van harte welkom!

buiten etenWaar in Ulrum?

Thuishuis De Bokkesprong is een kleinschalig kinderdagverblijf op een boerderij op een mooie plek, midden in het groen, net buiten Ulrum. Het Thuishuis is goed bereikbaar vanuit de omliggende dorpen zoals Vierhuizen, Zoutkamp, Houwerzijl, Hornhuizen, Kloosterburen en Lauwersoog.

Betaalbare kinderopvang

We rekenen bij Thuishuis niet  met dagdelen, zoals bij veel kinderdagverblijven, de ouder betaalt alleen de uren die voor de opvang zijn afgesproken. Bovendien hoeft u de (vakantie)weken niet te betalen dat het Thuishuis gesloten is.

Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de uurprijs. Bij tarief kinderopvang Ulrum kunt u hierover meer lezen. 

Thuishuis De Bokkesprong Binnen 2
Een plek...

... met vrolijk ingerichte ruimtes,
... waar we werken met VVE-programma Uk & Puk,
... met een mooie buitentuin, 
... waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen samen met leeftijdsgenootjes.

Begeleiding

ria bokje

Vanaf 2005 heb ik, Ria, het voorrecht om de kinderen die op deze plek komen te mogen begeleiden. Het is fantastisch om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en hoe ze groeien van baby tot kleuter. Van oorsprong ben ik kleuterleidster en heb daarna als groepsleerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Ik vind het heerlijk om mijn eigen kinderdagverblijf te runnen.

Meer weten?
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere opvangplek? Maak dan een afspraak om eens te komen kijken en de sfeer te proeven. Neem hiervoor contact op met mij via 0595-402958 of   

Deel op
gearchiveerd onder: ,