Terug

Thuishuis De Bernebeam

Elke dag op ontdekkingsreis!!

Bij Thuishuis de Bernebeam kan het. Elke dag buiten spelen en zo nieuwe wonderen van de natuur ontdekken. Bent u op zoek naar een fijn 2de thuis voor uw kind, dan bent u bij Thuishuis de Bernebeam aan het juiste adres

Natuurlijke kinderopvang in Kollumerzwaag

De visie van Thuishuis de Bernebeam is dat kinderen elke dag buiten spelen en ontdekken. Er is een ruime groene tuin bij het Thuishuis aanwezig waarin de kinderen fijn kunnen spelen en mee mogen helpen in de moestuin om iets lekkers te kweken voor eigen consumptie. 

Ook wonen er bij Thuishuis de Bernebeam een aantal dieren zoals een hond en kat. Het Thuishuis heeft hier bewust voor gekozen zodat kinderen in aanraking komen en op een respectvolle manier leren omgaan met dieren. Lees meer over natuurlijke kinderopvang.

Wat biedt kleinschalige kinderopvang Thuishuis de Bernebeam?

  • Van dinsdag t/m vrijdag opvang van 6.30 tot 18.00 uur.
  • Een warme en huiselijke sfeer.
  • We spelen in op de behoefte van het kind.
  • Elke dag buiten spelen.
  • Eten uit de eigen moestuin.
  • Elke dag samen voor de dieren zorgen.

Thuishuis de Bernebeam is een gastouderopvang die opvang biedt aan kinderen van 0 tot 4 jaar, met de mogelijkheid om ook oudere broers/zussen op te vangen. De groep bestaat maximaal uit 6 kinderen tegelijk.

Het vaste gezicht

Hiltsje Bijlsma (1988) is het vaste gezicht van Thuishuis de Bernebeam. Ik woon samen met mijn partner en 2 kinderen in Kollumerzwaag.

Van jongs af aan wist ik al zeker dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Ik heb met veel plezier 7 jaar in de kinderopvang en op de peuterspeelzaal gewerkt. Nu heb ik mijn droom waar gemaakt. Het runnen van mijn eigen kinderopvang volgens mijn eigen pedagogische visie:  Thuishuis de Bernebeam!

Het werken met kinderen is elke dag weer geweldig. Ze verrassen je met mooie uitspraken, gaan eindeloos op in hun fantasie of komen je zomaar een knuffel brengen. Een fijn 2de thuis bieden aan de kinderen, dat is wat ik wil.

Sânglêsrige

Ter bevordering van de Friese en Nederlandse taal en vooral het onderscheid leren maken tussen beide talen, werken we in Thuishuis de Bernebeam met de Sânglêsrige.De Sânglêsrige is een methode die de totale ontwikkeling van jonge kinderen stimuleert. Dit gebeurt aan de hand van thema’s en een vast dagritme.Hiervoor heeft de Sânglesrige hele mooie dagritme kaarten ontwikkeld.

Kinderopvang: goedkoper dan u denkt!

Bij Thuishuis de Bernebeam betaalt u alleen voor de uren dat uw kind daadwerkelijk opvang nodig heeft. Tijdens de vakantieweken, wanneer het Thuishuis dicht is, betaalt u niets. En van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de netto uurprijs.

Dit alles maakt dat de kinderopvang bij Thuishuis de Bernebeam heel betaalbaar is. Bij tarief kinderopvang Kollumerzwaag kunt u hier meer over lezen en ziet u rekenvoorbeelden. 

Meer informatie of vrijblijvend langskomen?

Dat kan altijd! Daarvoor kunt u contact opnemen met Hiltsje Bijlsma: 06-57838527 of mail thuishuisdebernebeam@outlook.com​​​​​​​

Thuishuis De Bernebeam

Hiltsje Bijlsma Foarwei 116 9298 JP Kollumerzwaag
06-57838527
LRK: 235674448 (VGO) LRK: 315708098 (KDV) LRK: 326094647 (BSO)