Terug

Thuishuis Camion

Opvang in een huiselijke sfeer, met veel aandacht voor taal, bewegen en muziek

Thuishuis Camion, kinderopvang Hoogeveen

Een goede en vooral passende kinderopvang in Hoogeveen vinden, is nog niet zo makkelijk. Ga daarom eens een kijkje nemen bij Thuishuis Camion. Ze besteden veel aandacht aan het scheppen van een huiselijke sfeer.  Zowel binnen, in de aparte speelkamer, als buiten  is er allerlei vrolijk speelgoed te vinden.De gezellig ingerichte buitenspeelruimte grenst direct aan de speelkamer. 

In een vaste structuur schenken we aandacht aan taal, bewegen en muziek. Door met een kleine groep kinderen te werken in een huiselijke omgeving ontstaat er een vertrouwelijke sfeer, waarin een plezierig contact met elkaar centraal staat. 

Hoe ziet de dag eruit bij deze kinderopvang?

Structuur is belangrijk voor kinderen. Het geeft een gevoel van veiligheid. Ze weten namelijk waar ze aan toe zijn.  lees meer

Voor het programma dat we de kinderen aanbieden maken we gebruik van peuterplein.  Peuterplein biedt een rijk en gevarieerd programma inclusief VVE, waarbij we de kinderen stimuleren op het gebied van taal, motoriek, voorbereidend rekenen en muziek.

Praktische informatie

  • Huiselijke en vertrouwde sfeer
  • Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 - 19.00. 
  • Opvang voor kinderen van 0 - 4 jaar 
  • Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid
  • Veel persoonlijk contact met kinderen en ouders
  • Een vaste leidster
  • Ook goed bereikbaar vanuit Noordscheschut en Hollandseveld

De leidster Marina

Mijn naam is Marina Molenaar. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, Charlène ( 2006) en Miguel (2008). In oktober 2005 ben ik begonnen met mijn Thuishuis en sinds die tijd mag ik mij dus de trotse eigenares van Thuishuis Camion noemen.
Ik run mijn Thuishuis met veel plezier samen met een stagiaire en geniet elke dag weer van wat kinderen vertellen en doen.
Mijn eigen kinderen draaien gewoon mee op de opvang en vinden het gezellig om met andere kinderen te spelen. Als  ik afwezig ben, dan word ik vervangen door een vaste achterwacht.

Betaalbare kinderopvang

Uw kinderen op laten vangen bij Thuishuis is heel betaalbaar.U betaalt namelijk geen dagdelen, maar alleen de uren die u afspreekt. En een aantal vakantieweken betaalt u niets. Bovendien kunt u bij de overheid  kinderopvangtoeslag aanvragen, waardoor u een deel van de kosten terug krijgt.  

Kijk voor meer informatie bij kosten kinderopvang Hoogeveen. Hier ziet u rekenvoorbeelden.

Thuishuis Camion: de juiste plaats om uw kindervracht achter te laten!

Meer informatie of vrijblijvend langskomen?

Dat kan altijd! Daarvoor kunt u contact opnemen met Marina Molenaar. 0528 - 340725 / thuishuis.camion@xs4all.nl
 

Thuishuis Camion

Contactpersoon Buitenvaart 1705 7905 SN Hoogeveen
0528 - 340725 Telefoonnummer
LRK: 212948350 (VGO)