Terug

Thuishuis Blije Bende

Kleinschalige kinderopvang in een natuurlijke omgeving

Welkom in Thuishuis Blije Bende, kleinschalige kinderopvang in Kimswerd.

Thuishuis Blije Bende is een plek waar kinderen het gezellig hebben, lekker kunnen spelen en plezier maken. We geven veel ruimte aan het eigen initiatief van de kinderen, hun eigen ontdekkingstocht. Dan hoort een beetje bende er natuurlijk bij!

Vaste leidsters op de groep

Mijn naam is Sylvia Dijkstra en ik ben leidster en eigenares van Thuishuis Blije Bende. Ik heb al veel kinderen opgevangen op verschillende plekken in de wereld. En nu doe ik dat in mijn eigen kinderopvang, in Kimswerd. Ik ben getrouwd en heb een dochter van 5 die ook vaak komt spelen in Thuishuis Blije Bende.

Praktisch

  • Kinderen van 0-12 jaar
  • Open op maandag t/m vrijdag
  • Van 07.30 uur tot 18.30 uur
  • 47 weken per jaar open
  • Kleine groep met vaste leidsters
  • UItdagende en natuurlijke buitenspeelruimte
  • Bij slecht weer spelen in de gymzaal

Gaat uw kind in Harlingen naar school? Geen probleem!

Thuishuis Blije Bende biedt ook buitenschoolse opvang. De BSO kinderen worden opgehaald uit verschillende scholen in Harlingen en omliggende dorpen.

Kinderopvang goedkoper dan u denkt!

We rekenen bij Thuishuis Blije Bende niet met dagdelen; de ouder betaalt alleen de afgesproken uren. Bovendien hoeft u niet te betalen wanneer het Thuishuis gesloten is. Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de uurprijs! Op tarief kinderopvang kunt u zien wat u eigen bijdrage is.

Waar in Kimswerd vindt u Thuishuis Blije Bende?

Thuishuis Blije Bende zit in het MFC (dorpshuis) van Kimswerd. Vanuit Harlingen gezien, vlak voor het dorp aan de linkerkant. Heel gemakkelijk bereikbaar vanuit de omliggende dorpen zoals Arum of Achlum en natuurlijk vanuit Harlingen. Bij ons vandaan zit je ook zomaar op de snelweg richting de afsluitdijk of Sneek/Bolsward.
Kom gerust eens een kijkje nemen!

Meer informatie of vrijblijvend langskomen?

Dat kan altijd! Daarvoor kunt u contact opnemen met Sylvia Dijkstra, 06-49672229 / info@blijebende.nl

Thuishuis Blije Bende

Sylvia Dijkstra Harlingerweg 26a 8821 LC Kimswerd
06-49672229
LRK: 200564869 (KDV) LRK: 329897858 (BSO)