Terug

Thuishuis Beregoed

Kleinschalige professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Een fijne en veilige plek voor uw kind!

Waar in Oude Pekela?

Thuishuis Beregoed vindt u in Oude Pekela aan de H. Hindersstraat 27, mooi gelegen aan het Pekelder diep vlakbij landerijen en het Pekelder bos.

Hier is sprake van liefdevolle verzorging en de ontwikkeling van mijn kind wordt gestimuleerd.

De begeleiding is altijd vriendelijk en vrolijk, er is genoeg speelgoed voor alle kinderen en de begeleiding geeft ieder kind zijn/haar aandacht.

Wie zijn de leidsters?

In Thuishuis Beregoed werken twee vaste leidsters: Wendy en eigenaresse Rachael. Thuishuis Beregoed is 5 dagen per week geopend (maandag t/m vrijdag), er zijn geen vaste openingstijden. In goed overleg kan er veel! Als u vroeg op pad moet om de verkeersdrukte voor te zijn, brengt u uw kind toch vroeg? Geen probleem bij Thuishuis Beregoed!

Lekker spelen

Thuishuis Beregoed beschikt over een mooie ruimte voor de kinderen. Binnen is er een gezellige speelruimte waar naar hartelust gespeeld kan worden. Er is een leuke slaapkamer waar de kinderen even tot rust kunnen komen. Natuurlijk is buiten spelen heel belangrijk, er is dan ook een grote buitenspeelruimte bij Thuishuis Beregoed. Wilt u weten wat we allemaal voor leuke dingen doen? Kijk eens op onze Facebookpagina.

Betaalbare kinderopvang

Er wordt bij Thuishuis niet gerekend met dagdelen, zoals bij veel kinderdagverblijven, de ouder betaalt alleen de uren die voor de opvang zijn afgesproken. Bovendien hoeft u de (vakantie)weken niet te betalen dat het Thuishuis gesloten is.

Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de uurprijs.  Bij tarief kinderopvang Oude Pekela kunt u hierover meer lezen.

Wat biedt Thuishuis Beregoed?

  • Ruime haal- en breng tijden
  • Professionele dagopvang
  • Vaste leidsters en achterwacht
  • Huiselijke sfeer
  • Kleinschaligheid, dus veel aandacht voor ieder kind
  • Gezellige en veilig binnenspeelruimte
  • Ruime en veilige buitenspeelplaats

Meer informatie of vrijblijvend langskomen?

Dat kan altijd! Daarvoor kunt u contact opnemen met Contactpersoon. Telefoonnummer/ e-mailadres

Thuishuis Beregoed

Rachael Schrijver H. Hindersstraat 27 9665 RB Oude Pekela
0597-612633 06-22954221
LRK: 205093425 (KDV) LRK: 822867369 (BSO)