Terug

Thuishuis Bambeloe

Loopt u binnen bij kinderopvang Bambeloe dan ziet u dat we voorlezen, lekker spelen, fijn knutselen of samen zingen.

Kinderopvang Blijham

Ben u op zoek naar kinderopvang in Blijham? Vertrouwd, professioneel, kleinschalig en toch betaalbaar? Ga dan eens een kijkje nemen bij Thuishuis Bambeloe. Deze kinderopvang wordt gerund door enthousiaste vaste en ervaren leidsters. De ruimtes zijn ingericht om heerlijk te kunnen spelen, knutselen en ravotten. 
Kinderen van 0 - 13 jaar kunnen hier vijf dagen per week terecht en vinden er een gezellig en veilig tweede thuis! 
Voor de jonge kinderen kiezen we heel bewust voor de rustige en huiselijke sfeer aan de Hoofdweg 22. De oudere kinderen kunnen ook opgevangen worden op basisschool De Wiekslag. 

Daarom deze kinderopvang:

 • KDV en BSO
 • Warm, veilig en vertrouwd
 • Ruimte om te spelen en te ravotten
 • Vaste leidsters die ieder kind en hun ouders goed kennen
 • Vijf minuten van speeltuin en park

Wij zijn ontzettend blij dat onze zoon een plekje heeft bij Thuishuis Bambeloe, een zorgzame en veilige plek, waar wij onze zoon rustig achter laten omdat we weten dat onze zoon goed verzorgd wordt. Waar hij geniet van de kindjes om hem heen en de uitjes, ontzettend veel leert, en we ‘s avonds weer een vrolijk en relaxt mannetje ophalen. Er wordt veel geknutseld en buiten gespeeld. De leidsters zijn ontzettend vakkundig, enthousiast, lief en zorgzaam voor J. en houden ons goed op de hoogte van zijn dagelijkse activiteiten.

Meer reacties van ouders...

Zo gaat het hier

Loopt u binnen bij kinderopvang Bambeloe dan ziet u dat we voorlezen, lekker spelen, fijn knutselen of samen zingen. Meestal doen we dat aan de hand van een thema. Op het kinderdagverblijf is er een slaapkamer voor de allerkleinsten. En het park en de speeltuin zijn maar vijf minuten lopen! 

Even voorstellen

Marjolein Burger is eigenares en leidster van Thuishuis Bambeloe. Ik ben getrouwd met Alfred Burger en samen hebben we twee dochters, geboren in '07 en in '09. 

Het was altijd een droom van mij om een eigen kinderopvang te beginnen. Dat heb ik gerealiseerd met mijn Thuishuis Bambeloe! Het is heerlijk om mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang  te ‘gebruiken’ in mijn Thuishuis en te zorgen dat Thuishuis Bambeloe een warme, veilige plek is voor ieder kind dat er komt!

Marjolein werkt samen met een aantal vaste leidsters. 

Praktisch

 • Geopend van maandag t/m vrijdag
 • Open van 6.30 - 18.30 uur
 • Voor kinderen van 0 - 13 jaar
 • Aangesloten bij Stichting Thuishuis
 • Locatie voor KDV en locatie voor BSO (Bij De Wiekslag)
   

Betaalbare kinderopvang 

In overleg met u maken we een contract voor de uren die u nodig heeft, dus geen verplichte afname van lange dagdelen. Een aantal vakantieweken, wanneer het Thuishuis dicht is, betaalt u niets en van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de netto uurprijs.

Dat alles maakt dat de kinderopvang bij Thuishuis heel betaalbaar is. Bij tarief kinderopvang Blijham kunt u precies zien wat u betaalt. 

Wilt u weten of dit iets is voor uw kinderen?  

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen met Marjolein Burger, tel: 06-57363851 / 0597-785162

Thuishuis Bambeloe

Marjolein Burger Hoofdweg 22 9697NJ Blijham
0597-785162 06-57363851
LRK: 215904229 (KDV) LRK: 858173529 (BSO)