Terug

Thuishuis Baloe

Zoekt u kinderopvang in Leeuwarden? Neem dan gerust eens een kijkje bij Thuishuis Baloe

Wat biedt Thuishuis Baloe, kleinschalige kinderopvang in Huizum?

Thuishuis Baloe onderscheidt zich van de reguliere opvang door zijn kleinschaligheid. Er zijn  maximaal 6 kinderen per dagdeel aanwezig. Dit betekent dat de kinderen veel individuele aandacht krijgen en zich zich snel op hun gemak voelen.  Uw kind wordt opgevangen in een woonwijk met veel groen en speel-velden. Kinderen hebben veel structuur en rustmomenten nodig. En dat biedt Thuishuis Baloe ook aan de kinderen. Het slaapritme en de voeding stemmen we zoveel mogelijk af op de thuissituatie.

In de woonkamer van Thuishuis Baloe eten wij gezamenlijk aan tafel fruit en brood en zingen over verschillende thema's die aan de orde komen. Zowel buiten en binnen kunnen de kinderen zich goed vermaken. Er is voldoende speelgoed aanwezig en ze leren delen met andere kinderen.

Waar in Leeuwarden vindt u deze leuke kinderopvang?

U vindt Thuishuis Baloe aan de Frans van Mierisstraat in de wijk Huizum.

Praktisch

  • Open op  maandag t/m donderdag
  • Openingstijden: 7.00 - 18.00
  • Voor kinderen van 0 - 12 jaar
  • Rust en ruimte om lekker te spelen
  • Maximaal 6 kinderen tegelijk
  • In de wijk Huizum in Leeuwarden

Begeleiding

De begeleiding is in handen van Jessica Tabak-Jorna. Ik heb in 2005 mijn diploma SPW 3 gehaald en ben daarna gelijk gaan werken met kinderen op peuterspeelzalen en kinderdagverblijven.
Nadat ik mijn droom heb gevolgd, werk ik vier dagen per week met plezier in mijn Thuishuis Baloe. Er is ook een vaste vervangster als ik verhinderd ben, zodat te allen tijde uw kind zich veilig en geborgen voelt in Thuishuis Baloe.

Betaalbare kinderopvang

U maakt een contract voor de uren die u nodig heeft, dus geen verplichte afname van lange dagdelen. Een aantal vakantieweken betaalt u niets.
En van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de netto uurprijs.

Dat alles maakt dat de kinderopvang bij Thuishuis heel betaalbaar is. Bij kosten kinderopvang Leeuwarden, Huizum  kunt u hier meer over lezen en ziet u rekenvoorbeelden.

Meer informatie of vrijblijvend langskomen?

Dat kan altijd! Daarvoor kunt u contact met me opnemen, 06-52203509 / thuishuisbaloe@hotmail.com

Thuishuis Baloe

Jessica Tabak-Jorna Frans van Mierisstraat 42 8932 KV Leeuwarden
06-52203509
LRK: 231388974 (VGO)