U bent hier: Home / Thuishuis Kinderopvang Hoogezand

Thuishuis Kinderopvang Hoogezand

kinderopvang Hoogezand, spelenKinderopvang Hoogezand

Bent u op zoek naar een geschikte kinderopvang in Hoogezand? Thuishuis biedt u kleinschalige kinderopvang. Dit kan in de vorm van professionele gastouderopvang met maximaal zes kinderen, maar dit kan ook in de vorm van een kleinschalig kinderdagverblijf. Door de groep kinderen klein te houden en op te vangen in een huiselijke omgeving, ontstaat er een vertrouwelijke sfeer. Er is veel persoonlijk contact met het kind en uiteraard ook met u als ouders. De kinderopvang kent één of twee vaste leidster.

Zoekt u kinderopvang in Hoogezand?

Thuishuis Teddybeer vindt u in de wijk Vosholen. Het ligt aan een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid. In de nabije omgeving zijn speeltuintjes. Ook het station is op een steenworp afstand. 

Bekijk Thuishuis Teddybeer 

Veilige, kindvriendelijke en flexibele opvang in Hoogezand


Een Thuishuis is niet alleen kindveilig, maar ook kindvriendelijk ingericht. De opvangruimte voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen en wordt gecontroleerd door de GGD. In de kinderopvang van Thuishuis in Hoogezand is er ruimte en tijd voor individuele aandacht, waarbij kinderen tegelijkertijd ook kunnen profiteren van de aanwezigheid van speelkameraadjes. Thuishuis kinderopvang is erg flexibel in haar opvangrooster. Bij Thuishuis worden er contracten gemaakt op uurbasis, dus u zit niet vast aan een verplichte afname van lange dagdelen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en samen met uw recht op kindertoeslag blijft de opvang betaalbaar. U bepaalt wanneer en hoeveel kinderopvang uw kind nodig heeft.

Waarom kiezen voor kinderopvang van Thuishuis?


• Verantwoordelijke, ervaren kinderopvangkinderopvang Hoogezand, buiten
• Veel persoonlijk contact met kind en ouder
• Pedagogische kwaliteit
• Leiding met sociale en goede, verzorgende vaardigheden
• Betaalbare kinderopvang
• Flexibel opvangrooster

Over Stichting Thuishuis


Stichting Thuishuis biedt mensen de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer een kleinschalig kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang te starten. Stichting Thuishuis heeft een pedagoog in dienst die jaarlijks alle Thuishuisondernemers bezoekt. Bij het observeren van de Thuishuisondernemers gaat zij uit van de richtlijnen die de overheid in de Wet Kinderopvang heeft gegeven voor verantwoorde kinderopvang. Thuishuis staat voor kinderopvang die bijdraagt aan een goede en gezonde ontwikkeling van het kind in een veilige en gezonde omgeving.

Bekijk onze kinderopvang vestiging in Hoogezand 


Thuishuis Teddybeer 

 

Deel op