Thuishuisteam

Het Thuishuisteam bestaat uit vijf personen. Allen werken ze, ieder vanuit zijn of haar eigen expertise, met hart en ziel aan Thuishuis.

Ellen Kappen

Adviseur bij Thuishuis

Ik adviseer en ondersteun ondernemers met een Thuishuis kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang. Ook nieuwe ondernemers help ik bij het opzetten en organiseren van hun eigen professionele kinderopvang in Groningen, Friesland of Drenthe  het werkgebied van Thuishuis.

e.kappen@thuishuis.info

Margit Vos

Pedagoog bij Thuishuis

Ik begeleid en ondersteun de Thuishuisondernemers bij al hun pedagogische vragen. Ik bezoek jaarlijks alle ondernemers en geef advies bij directe vragen of problemen. Een goed voorbeeld van 'samen sterk' zijn; als Thuishuisondernemer sta je er nooit alleen voor.

m.vos@thuishuis.info

Marije van Eck

Marketing, PR & scholing bij Thuishuis

Ik adviseer en ondersteun ondernemers op het gebied van marketing en communicatie. Ook organiseer ik de Thuishuis leergang die nieuwe ondernemers volgen voordat ze een Thuishuis kunnen openen. Daarnaast hou ik me bezig met de bijscholing van onze ondernemers.

m.vaneck@thuishuis.info

Henk Timmerman

Financiële administratie

Henk ontzorgt de Thuishuis ondernemers op financieel gebied. Zo zorgt hij er bijvoorbeeld voor dat ouders snel een betalingsovereenkomst ontvangen als ze hun kindje aanmelden bij één van de Thuishuizen. “Ik zorg ervoor dat het geld op tijd binnenkomt. Zo zijn de ondernemers verzekerd van een goede administratieve afhandeling zonder dat het hun veel kostbare tijd kost.”

administratie@thuishuis.info

Miranda Schuiten

Financiële administratie

Miranda ontzorgt ook de Thuishuis ondernemers op financieel gebied. Zij zorgt er voor dat alle mails en telefoontjes op het gebied van financiën en administratie snel en goed worden afgehandeld. Miranda schakelt snel en denkt altijd mee met de ondernemer of ouder.  

administratie@thuishuis.info